ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Αμανατίδης: Μετά τη διευκρινιστική δήλωση Δρίτσα δεν υπάρχει θέμα

lawandorder.gr 03-03-2021 11:53
Αμανατίδης: Μετά τη διευκρινιστική δήλωση Δρίτσα δεν υπάρχει θέμα
«Η ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, αλλά πρέπει να δείξει ότι είναι κράτος δικαίου»

Για τις δηλώσεις Δρίτσα και την 17 Νοέμβρη, τοποθετήθηκε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Γιάννης Αμανατίδης.

Υποστήριξε, πως «στην πολιτική ο αντίπαλος προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο παρερμηνειών», εξηγώντας πώς γνωρίζοντας τον Δρίτσα, δεν είναι υπέρ της τρομοκρατίας, αλλά, αυτό που εννοούσε είναι ότι η δημοκρατία και το κράτος δεν φοβήθηκαν από τις δράσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης. «Μετά τη διευκρινιστική δήλωση του κ. Δρίτσα δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι»
σημείωσε.

«Είναι άδικο να λέμε ότι υπάρχουν υποστηρικτές του Κουφοντίνα», σημείωσε μιλώντας για το κόμμα του. Πρόσθεσε, ότι απλώς ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος που ισχύει για όλους. «Η ελληνική Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, αλλά πρέπει να δείξει ότι είναι κράτος δικαίου, ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις και πρέπει να εφαρμοστεί», πρόσθεσε χαρακτηριστικά. '

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση στοχοποιεί τη νεολαία η οποία απλώς ζητά να εφαρμοστεί το κράτος δικαίου. «Όταν μπαίνει ζήτημα ανθρώπινης ζωής, σε κάθε περίπτωση είναι λάθος η κυβέρνηση να στοχοποιεί συλλογικότητες και ανθρώπους που βγήκαν στον δρόμο», σχολίασε χαρακτηριστικά. Ενώ εξέφρασε και τις επιφυλάξεις του για το κατά πόσο είναι νόμιμη η υποχρεωτική σίτιση σε απεργό πείνας.

 

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo