ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Παπαχριστόπουλος: Ο θάνατος του Κουφοντίνα θα ευνοήσει κάποια αριστερά κόμματα - Δεν θέλω να πεθάνει

lawandorder.gr 03-03-2021 11:41
Παπαχριστόπουλος: Ο θάνατος του Κουφοντίνα θα ευνοήσει κάποια αριστερά κόμματα - Δεν θέλω να πεθάνει
Τι είπε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος για τη δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα

«Τον Θοδωρή τον ξέρω χρόνια. Τον ξέρω πώς σκέφτεται και τι κάνει. Ξέρω πόσο σοβαρός και σωστός πολιτικός είναι. Η αίσθησή μου είναι άλλη από αυτή την ερμηνεία που πολλοί έδωσαν στη δήλωσή του».

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο Radio North 98 και σχολιάζοντας την επίμαχη δήλωση Δρίτσα, για το αν και κατά πόσο… τρομοκρατούσε η 17Ν.

«Εγώ δεν πιστεύω ότι ο Θοδωρής έχει καμία σχέση - είναι ήσυχος άνθρωπος - με 17 Νοέμβρη, ούτε με τίποτα απ΄ όλα αυτά», πρόσθεσε. «Δεν έχει σχέση με αυτά που του αποδόθηκαν. Η αίσθησή μου είναι… ξέρετε καμιά φορά μια λέξη μόνο να σου ξεφύγει κάπως… κάτι…».

Όσον αφορά το θέμα της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και της σχετικής πολιτικής αντιπαράθεσης, ο κ. Παπαχριστόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η βλακεία είναι ανίκητη. Ο θάνατος του Κουφοντίνα θα ευνοήσει κάποια αριστερά κόμματα. Εγώ όχι, δεν θέλω. Θέλω να μην πεθάνει αυτός ο συγκεκριμένος κρατούμενος και ακόμη και τώρα, ειλικρινά σας το λέω, με τις όποιες δυνάμεις έχω, παλεύω να βρεθεί λύση γιατί είναι στο παρά πέντε. Δεν είναι καλό για τη χώρα, πάει πολλά χρόνια πίσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo