ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΗΠΑ: Τρίτη καταγγελία εναντίον του Κουόμο: «Έπιασε τη γυμνή μου πλάτη - Θέλησε να με φιλήσει»

lawandorder.gr 02-03-2021 19:09
ΗΠΑ: Τρίτη καταγγελία εναντίον του Κουόμο: «Έπιασε τη γυμνή μου πλάτη - Θέλησε να με φιλήσει»
Σύμφωνα με τους New York Times
Άλλη μια καταγγελία, η τρίτη κατά σειρά, προέκυψε σε βάρος του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, σύμφωνα με τους New York Times, καθώς μια νεαρή γυναίκα έκανε λόγο για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν σε μια γαμήλια δεξίωση το 2019.

Ο λόγος για την Άννα Ρουχ, σύμφωνα με την οποία ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης την άγγιξε «χαμηλά στην πλάτη, σε σημείο όπου το σώμα ήταν γυμνό», ενώ όταν εκείνη έβγαλε το χέρι του από το σημείο, τότε ο Κουόμο την αποκάλεσε «επιθετική», έπιασε το πρόσωπό της και της ζήτησε να την φιλήσει.

Η νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε άλλες δύο που προηγήθηκαν, καθώς και την ανακοίνωση της Εισαγγελίας για διερεύνηση των καταγγελιών μετά από αίτημα του ίδιου του Κουόμο.

«Αφαίρεσα το χέρι του. Θεώρησα πως ήταν μία ξεκάθαρη ένδειξη του ότι δεν ήθελα να με ακουμπάει. Μετά, είπε: Μπορώ να σε φιλήσω; Ήμουν τόσο μπερδεμένη, σοκαρισμένη και ντροπιασμένη, ενώ αυτός θα έπρεπε να τα νιώθει όλα αυτά», δήλωσε στους New York Times η 33χρονη, πρώην μέλος της κυβέρνησης Ομπάμα, η οποία συμμετείχε και στην προεκλογική εκστρατεία του Τζο Μπάιντεν.

Η εφημερίδα δημοσίευσε και μια φωτογραφία του Κουόμο με την Ρουχ από εκείνο το βράδυ, στην οποία ο Κουόμο φαίνεται να βάζει τα χέρια του γύρω από το πρόσωπο της Ρουχ, αλλά δεν είναι σαφές τι συνέβη εκείνη τη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo