Τις εταιρείες ManpowerGroup και Project Solutions πιστοποίησε η TÜV HELLAS

lawandorder.gr 02-03-2021 16:31
Τις εταιρείες ManpowerGroup και Project Solutions πιστοποίησε η TÜV HELLAS
Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών

Τις εταιρείες ManpowerGroup SA και Project Solutions SA πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση το πρότυπο ISO 9001:2015 εγκαινιάζοντας τη συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση μέσω της πιστοποίησης με το συγκεκριμένο πρότυπο, οι εταιρείες του ομίλου ManpowerGroup επιβεβαιώνουν ότι παρέχουν με συνέπεια και αξιοπιστία υπηρεσίες με ποιότητα υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες τους, σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία και μεθοδολογίες των κορυφαίων εταιρειών. Σημειώνεται ότι η επιθεώρηση που οδήγησε στην πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ManpowerGroup στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι σε παγκόσμιο επίπεδο η ManpowerGroup απασχολεί 29.000 εργαζομένους παρέχοντας υπηρεσίες σε μεγάλους, μεσαίους και μικρούς οργανισμούς καθώς επίσης και σε ιδιώτες. Οι υπηρεσίες του ομίλου ManpowerGroup απευθύνονται σε εργοδότες οι οποίοι αναζητούν προσωπικό, αλλά και σε υποψήφιους που αναζητούν θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα, ασχολείται με την πρόσληψη και διαχείριση του προσωπικού, την εκπαίδευση καθώς και τις υπηρεσίες βελτίωσης των επαγγελματικών δεξιοτήτων του προσωπικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo