21.7 C
Athens
16.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    ΣΕΗ: Ακόμη 18 νέες καταγγελίες στην εισαγγελία – Στρέφονται κατά τριών ηθοποιών


    Η διάπραξη τουλάχιστον ενός αδικήματος σε βαθμό κακουργήματος περιγράφεται σύμφωνα με πληροφορίες στους νέους φακέλους που κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας. Οι νέοι αυτοί φάκελοι, σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται σε 18 και τα καταγγελλόμενα σε αυτούς είναι σε βάρος τριών προσώπων τα ονόματα μάλιστα των οποίων απασχολούν ήδη τις αρχές.
    Ο κ. Τσαρούχας μετά την παράδοση των φακέλων αυτών σήμερα στην εισαγγελία δήλωσε: «Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερε νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ότι και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο, τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε».
    Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές θα καλέσουν σε κατάθεση όλους τους καταγγέλλοντες ώστε να επιβεβαιώσουν τα περιστατικά που περιγράφουν στις καταγγελίες τους.
    Τέλος, άμεσα αναμένονται οι επόμενες κινήσεις της σχετικά με την τύχη άλλου ηθοποιού ο οποίος έχει μηνυθεί για βιασμό. Η προανάκριση για την υπόθεση αυτή έχει ολοκληρωθεί και η σχετική δικογραφία έχει επιστρέψει με την ανωμοτί κατάθεση του καταγγελλόμενου ηθοποιού στην εισαγγελία. Να σημειωθεί τέλος οι κινήσεις της εισαγγελίας στην υπόθεση αυτή αναμένεται να είναι άμεσες, καθώς το καταγγελλόμενο αδίκημα λήγει τον ερχόμενο Μάιο.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ