Ηράκλειο: Βραβείο καινοτομίας και ποιότητας ζωής για τον δήμο Μαλεβιζίου

lawandorder.gr 02-03-2021 13:54
Ηράκλειο: Βραβείο καινοτομίας και ποιότητας ζωής για τον δήμο Μαλεβιζίου
Στα Best City Awards 2020

Το ασημένιο βραβείο στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση στα Best City Awards 2020, που διοργανώνει η Boussias υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και τα οποία επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις ελληνικές πόλεις, έλαβε ο δήμος Μαλεβιζίου για την εφαρμογή «Δημότης Μαλεβιζίου» και τη Γραμμή Δημότη στο 15330.

«Η προσπάθειά μας αναγνωρίζεται. Το Μαλεβίζι βραβεύτηκε για την προώθηση της καινοτομίας και της ποιότητας ζωής. Παρά τις δυσκολίες της πανδημίας ξεκινήσαμε έναν πρωτοπόρο ψηφιακό μετασχηματισμό, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία προς όφελος των πολιτών», δήλωσε ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «το όραμα της δημοτικής αρχής έγινε πράξη χάρη στην αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα του Τμήματος Πληροφορικής και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτό. Το Μαλεβίζι μπορεί να είναι πρωταγωνιστής. Η αναγνώριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Το βραβείο παρέλαβαν ο δήμαρχος κ.Μενέλαος Μποκέας και η αντιδήμαρχος κ.Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Βραβείων, Δημήτρης Παπαστεργίου, στο συγχαρητήριο μήνυμά του ανέφερε: «Ο ιός Covid-19 ήρθε, απείλησε, αλλά τον αντιμετωπίσαμε. Η αυτοδιοίκηση χρησιμοποίησε κάθε διαθέσιμη δυνατότητα, ανοίγοντας και νέους δρόμους. Σταθήκαμε δίπλα στον πολίτη, καινοτομήσαμε, βρήκαμε λύσεις μέσω της τεχνολογίας, αξιοποιήσαμε το ανθρώπινο δυναμικό, στηριχθήκαμε στην εμπειρία των υπαλλήλων, ανοιχτήκαμε στην κοινωνία, βρήκαμε τρόπους συνεργασίας, αλλάξαμε κάποιες συνήθειες… και πετύχαμε! Οι λύσεις που έδωσαν η ΚΕΔΕ, οι δήμοι, οι υπάλληλοι, οι ίδιοι οι πολίτες, απέδειξαν ότι το "έξυπνο" είναι να τολμάς (και) να αλλάζεις, με πρώτιστο μέλημα την κοινωνία. Συνεχίζουμε!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo