Σκληρή απάντηση Κούγια για Φιλιππάκη και Open: «Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά»

Newsroom L&O 02-03-2021 13:41
Σκληρή απάντηση Κούγια για Φιλιππάκη και Open: «Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά»
Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια
O Αλέξης Κούγιας, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, μέσω νέας ανακοίνωσής του, επιτίθεται στον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Espresso, Γιάννη Φιλιππάκη, μετά τα όσα έγιναν με την Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο κ. Κούγιας φωτογράφιζε σε ανακοίνωσή του παρουσιάστρια του OPEN, η Κατερίνα Καινούργια απάντησε με αυστηρό ύφος, για να έρθει νέα ανακοίνωση του ποινικολόγου ότι δεν αναφερόταν σε εκείνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου με τις χθεσινές ανακοινώσεις – απαντήσεις μου και κυρίως με τις εύστοχες απαντήσεις της, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι, ό,τι έγραψες για μένα σήμερα στην espresso, το έγραψες, γιατί πλέον είσαι το έμμεσο αφεντικό της στο Open, αφού όλοι γνωρίζουν ότι εσύ και ο Ιβάν Σαββίδης είσαστε ένα και το αυτό στο Open και στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «live sport».

Για κάθε λέξη δυσφημιστική που γράφεις για εμένα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει και ο Σαββίδης από πίσω, για να εισπράξω τις αποζημιώσεις.

Στον κύριο Σαββίδη, για να εισπράξει αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας, προσβλέπει και ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης.

Αθήνα, 02/03/2021

Αλέξιος Χ. Κούγιας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo