Μαυροειδάκος: Κίνδυνος να έχουμε νεκρό αστυνομικό - Αναρχικοί έκαναν μπλόκα και στο Βύρωνα

lawandorder.gr 02-03-2021 11:34
Μαυροειδάκος: Κίνδυνος να έχουμε νεκρό αστυνομικό - Αναρχικοί έκαναν μπλόκα και στο Βύρωνα
"Κάποιοι θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού"

Ο ΓΓ. των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος εξέφρασε φόβους για τον κίνδυνο να υπάρξει νεκρός αστυνομικός από τις επιθέσεις κατά αστυνομικών στόχων και την έξαρση της βίας, με αφορμή την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μαυροειδάκος ανάφερε: "Το κλίμα είναι βαρύ, μην έχουμε νεκρό αστυνομικό. Δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε από τέτοια άτομα, επαγγελματίες είμαστε".

"Κάποιοι θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού"

"Κάποιοι θέλουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα αστυνομικού νομίζοντας ότι κάνουν επανάσταση, φαίνεται και στην επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής" τόνισε ο ΓΓ. των Ειδικών Φρουρών.

"Μας ανησυχεί τυχόν τρομοκρατική ενέργεια, αλλά δε φοβόμαστε θρασύδειλα άτομα που χτυπάνε και μπαίνουν στο λαγούμι τους. Πάνω από 1.000 άτομα νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση, ανησυχούμε μήπως έχουμε έξαρση" εξήγησε.

Μπλόκα αναρχικών και στον Βύρωνα

Για τους ελέγχους στοιχείων σε αυτοκίνητα από αναρχικούς το βράδυ της Δευτέρας στου Ζωγράφου, ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε ότι παρόμοιο περιστατικό έγινε και στον Βύρωνα.

"Σκεφτείτε να ήταν συνάδελφος μου με την οικογένεια του μέσα σε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα. Ζητούσαν στοιχεία, ταυτότητες. Είναι εικόνες ντροπής για κράτος δικαίου" σημείωσε.

Πηγή: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo