ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Μπαλάσκας: 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα - Θέλουν νεκρό αστυνομικό (βίντεο)

lawandorder.gr 02-03-2021 10:41 Τελευταία ενημέρωση: 02-03-2021 10:43
Μπαλάσκας: 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα - Θέλουν νεκρό αστυνομικό (βίντεο)
«Ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους»

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας είπε πως στη Λαμία, «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα»!

«Ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους. Στη Λαμία τα έχουν παίξει οι συνάδελφοι. 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Άμα σας πω πόση δύναμη έχει όλος ο νομός θα μας φύγουν τα μαλλιά. Είναι τρελό» είπε.

«Δηλαδή τον θεωρείται νεκρό;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης. «Το θέμα είναι πολιτικό, εγώ είμαι συνδικαλιστής, δεν με ενδιαφέρει ο κ. Κουφοντίνας. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω άλλο συνάδελφό μου».

«Δύο παιδιά χθες πήγαν να τα κάψουν ζωντανά» είπε ο κ. Μπαλάσκας για το περιπολικό που δέχτηκε δύο μολότοφ στην Ούλοφ Πάλμε. Στο στούντιο επικράτησε ένταση.

Θέλουν νεκρούς αστυνομικούς

«Ποια είναι η διαφορά σου από αυτούς που θέλουν νεκρούς αστυνομικούς, και τους καταδικάζουμε», είπε ο Γιάννης Στρατάκης.

«Εγώ εκπροσωπώ την τάξη και αυτοί την αταξία. Υπερασπιστείτε τον κ. Κουφοντίνα όσο θέλετε. Μόνο πανό δεν σηκώσατε μέσα στο στούντιο που να λέει “I love Louka”» είπε φωνάζοντας ο κ. Μπαλάσκας στον δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ ανακάλεσε τη φράση για το «σκήνωμα».

ΠΗΓΗ: ant1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo