Αναστέλλεται η λειτουργία του δημαρχείου στο Μοσχάτο λόγω κορονοϊού

lawandorder.gr 01-03-2021 22:56 Τελευταία ενημέρωση: 01-03-2021 23:04
Αναστέλλεται η λειτουργία του δημαρχείου στο Μοσχάτο λόγω κορονοϊού
Όσες και όσοι εργαζόμενοι ήλθαν σε άμεση επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες

Η δημοτική αρχή Μοσχάτου - Ταύρου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για την Τρίτη 2 Μαρτίου του Δημαρχείου στο Μοσχάτο και του π. Δημαρχείου Ταύρου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, «σήμερα Δευτέρα 1 Μαρτίου,  η Διοίκηση του Δήμου αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για την Τρίτη 2 Μαρτίου του Δημαρχείου στο Μοσχάτο και του π. Δημαρχείου Ταύρου λόγω εμφάνισης κρουσμάτων COVID-19.

Η πρώτη άμεση ενέργεια αφορούσε απολυμάνσεις  εκτεταμένης έκτασης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα: στο Δημαρχείο στο Μοσχάτο, στο π. Δημαρχείο στον Ταύρο, στο γκαράζ του Δήμου όπως και στις καμπίνες του στόλου της καθαριότητας.

Όσες και όσοι εργαζόμενοι ήλθαν σε άμεση επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μπαίνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα ενώ  προγραμματίζεται και  η διενέργεια μοριακών τεστ.

Λειτουργούν κανονικά οι εξής υπηρεσίες: το ΚΕΠ Μοσχάτου και οι κοινωνικές υπηρεσίες σε Μοσχάτο και Ταύρο. Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και άμεσα ενεργούμε. Είμαστε  πάντα αλληλέγγυοι για τους  εργαζομένους του Δήμου που παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo