Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη

lawandorder.gr 27-02-2021 12:20 Τελευταία ενημέρωση: 27-02-2021 12:21
Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη
Καθηγητής και φοιτητής οι συλληφθέντες

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο από τις τέσσερις προσαγωγές που είχαν προχωρήσει οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τους δύο άντρες, ηλικίας 31 και 35 ετών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για καθηγητή και φοιτητή.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προσαχθεί δύο νεαρά ζευγάρια με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνα στα σπίτια τους νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Από τις δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη η μία, αλλά για λόγο που δεν σχετίζεται με την υπόθεση της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή μία ομάδα περίπου 10 ατόμων, εισέβαλε στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη,έγραψε συνθήματα στους τοίχους και προχώρησε σε εκτεταμένες ζημιές, ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο ίδιος ο Λ., Αυγενάκης έκανε λόγο για τρομοκρατική επίθεση και σημείωνε ότι ανέμενε την ξεκάθαρη καταδίκη όλων των κομμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo