Σύγκληση Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Πειραιά

Newsroom L&O 26-02-2021 15:16
Σύγκληση Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Πειραιά
Υπό την προεδρία του αναπληρωτή διευθύνοντος δυμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε. Άγγελου Καρακώστα

Μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, η πρώτη συνεδρίαση, για το τρέχον έτος, του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Πειραιά, όπως προβλέπεται από το άρθρο 104 του Ν. 4504/2017, υπό την προεδρία του αναπληρωτή διευθύνοντος δυμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε. Άγγελου Καρακώστα.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 20 εκπρόσωποι από 16 φορείς- χρήστες των λιμενικών δραστηριοτήτων, (κρουαζιέρα, ακτοπλοΐα, ναυπηγοεπισκευή κ.ά.), επαγγελματικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις και ακόμα η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΟΛΠ ΑΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν διάφορα λειτουργικά θέματα του Λιμένος και πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων με στόχο την αντιμετώπιση των δυσκολιών που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας καθώς και άλλα θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία του Λιμένα Πειραιά.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο συμβούλιο συμφώνησαν για τη σκοπιμότητα και την σημασία του Συμβουλίου Χρηστών και αποφάσισαν ομόφωνα την πραγματοποίηση συνεδριάσεων σε συχνότερη βάση, δηλαδή ανά τρίμηνο και όχι ανά εξάμηνο όπως γινόταν μέχρι στιγμής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo