Δικηγόροι: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου την ερχόμενη Δευτέρα

Κατερίνα Μάνθου 26-02-2021 15:10
Δικηγόροι: Παράσταση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου την ερχόμενη Δευτέρα
Ζητούν μέτρα στήριξης του κλάδου τους και θα επιδόσουν ψήφισμα στον Πρωθυπουργό

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου προγραμματίζουν για την ερχόμενη Δευτέρα 1η Μαρτίου στο Μέγαρο Μαξίμου οι δικηγόροι. Την σχετική απόφαση έλαβε η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει τα εξής:

«Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε στις 20.2.2021, μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφάσισε, σε εκτέλεση της από 5.2.2021 απόφασης της Ολομέλειας και λαμβανομένου υπόψη ότι μέχρι σήμερα η Κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα του κλάδου, την παράσταση διαμαρτυρίας, την Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.30΄, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την κυβερνητική στάση ως προς και τη λήψη μέτρων στήριξης των δικηγόρων και την επίδοση σχετικού ψηφίσματος στον Πρωθυπουργό.

Προς τούτο, οι Πρόεδροι όλων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας θα λάβουν μέρος στην κινητοποίηση αυτή, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος και το ν. 4703/2020 και με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo