Πώς δικαιολόγησε η Γεροβασίλη την επίθεση των οπαδών Κουφοντίνα στο γραφείο Αμυρά

Newsroom L&O 26-02-2021 12:21 Τελευταία ενημέρωση: 26-02-2021 12:21
Πώς δικαιολόγησε η Γεροβασίλη την επίθεση των οπαδών Κουφοντίνα στο γραφείο Αμυρά
Δείτε την ανάρτησή της

Αίσθηση προκαλεί ο τρόπος που η Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ) επέλεξε να "καταδικάσει" την τραμπούκικη επίθεση αναρχικών - αντεξουσιαστών που έσπασαν το γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα για τα... μάτια του Κουφοντίνα.

 "Απόλυτα καταδικαστέα η εισβολή στο πολιτικό γραφείο του κ. Αμυρά στα Γιάννενα με αφορμή την αντιδημοκρατική κι αντιθεσμική στάση της κυβέρνησης απέναντι σε κρατούμενο απεργό πείνας", έγραψε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε ανάρτησή της στο Twitter, προκαλώντας τσουνάμι αντιδράσεων από κάτω.

Είναι εντυπωσιακό ότι η κ. Γεροβασίλη από τη μία πλευρά καταδικάζει την επίθεση (για τα μάτια του κόσμου), αλλά από την άλλη σπεύδει να "χαϊδέψει" τα αυτιά του ακραίου ακροατηρίου, επιλέγοντας να πει ότι είναι... αντιδημοκρατική η στάση της κυβέρνησης και όχι το σπάσιμο πολιτικών γραφείων και ο εκφοβισμός βουλευτών. Και φυσικά η επισήμανση στην ίδια πρόταση, της "αντιθεσμικής στάσης της κυβέρνησης απέναντι στον απεργό πείνας", είναι στην ουσία η δικαιολόγηση της επίθεσης των τραμπούκων στο γραφείο Αμυρά.

H ανάρτηση Αμυρά: Μου έσπασαν μέχρι και το... ποδήλατο

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Γ. Αμυράς μαζί με τις φωτογραφίες από το γραφείο του αναφέρει τα εξής:

"Σήμερα τα ξημερώματα κάποιοι που αυτοαποκαλούνται "αγωνιστές", αλλά στην πραγματικότητα είναι φασίστες, διέρρηξαν το πολιτικό γραφείο μου στα Ιωάννινα, προκάλεσαν βανδαλισμούς και έγραψαν συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου σε ισόβια δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα.
Η Δημοκρατία δεν φοβάται τις επιθέσεις των υποστηρικτών της τρομοκρατίας.
Το Κράτος Δικαίου δεν εκβιάζεται από όσους χρησιμοποιούν βία.
Σιγά μη φοβηθούμε τους τραμπούκους.

Υ.Γ.: Εκαναν ζημιές σε όλους τους χώρους του γραφείου και από το μίσος τους δεν γλίτωσαν ούτε τα λάστιχα του ποδηλάτου μου…".

Οι εικόνες από το σπαμένο γραφείο Αμυρά:

Αμυράς γραφείο
Αμυράς γραφείο
Αμυράς γραφείο
Αμυράς γραφείο
Αμυράς γραφείο
Αμυράς γραφείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo