Μπουρδούμης: Τα καλά που έχει κάνει για τους συνανθρώπους του, ούτε στον ύπνο σου - Στήριξη ηθοποιών σε Μπιμπίλα

Έλενα Δημητρίου 26-02-2021 10:41
Μπουρδούμης: Τα καλά που έχει κάνει για τους συνανθρώπους του, ούτε στον ύπνο σου - Στήριξη ηθοποιών σε Μπιμπίλα
Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί έδειξαν τη στήριξή τους στον Μπιμπίλα

Τεράστιο κύμα υποστήριξης έλαβε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά τα "πυρά" του Δημήτρη Λιγνάδη, με τον δεύτερο να τον κατηγορεί ότι είναι ένας μέτριος ηθοποιός που τον ζηλεύει.

Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Τσιμιτσέλης, ο Μπουρδούμης και η Βασιλική Ανδρίτσου στάθηκαν στο πλευρό του Μπιμπίλα, λέγοντας πως και αυτοί προτιμούν να παραμείνουν "μέτριοι" ηθοποιοί.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε: "Ε όχι! Το αποφάσισα!!!! Αν είναι να γίνουν "καλός" ηθοποιός και να είμαι έτσι... θα παραμείνω "μέτριος" ηθοποιός σαν τον @spyrosmpimpilas ", ενώ η συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά "Έλα στη θέση μου", Ευαγγελία Συριοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει "ΜΕΤΡΙΟΣ ΕΓΩ - ΚΑΘΑΡΣΙΣ" by Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

Η Βασιλική Ανδρίτσου έκανε repost την ιστορία του Τσιμιτσέλη.

Ο Μελέτης Ηλίας ήταν καυστικός απέναντι στην κατάθεση του Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας:

"Δηλαδή για να καταλάβω... Έχω πρεμιέρα... Στην Επίδαυρο... Στον πρωταγωνιστικό ρόλο... Και λίγες μέρες πριν... φεύγω διακοπές.... Κι είναι οι άλλοι οι μέτριοι ηθοποιοί????" ενώ στη συνέχεια ανέβασε μία φωτογραφία του Μπιμπίλα σε ένα αυτοκίνητο, γεμάτο με σακούλες από σούπερ μάρκετ γράφοντας: "Ο μέτριος ΚΥΡΙΟΣ Μπιμπίλας... Ναι κάνει αυτό που φαντάζεστε..."

Ολοκλήρωσε τις "σκέψεις" του με μία τρίτη φωτογραφία, όπου έγραψε: "Η βαθιά υποκριτική τέχνη εξαντλήθηκε στο υπουργείο... στην εισαγγελία δεν λειτούργησε..."

 

 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ουκ ολίγες φορές σχολίασε τα γεγονότα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Αυτήν την φορά έγραψε: Πέρα από επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, είμαστε όλοι και μέτριοι ηθοποιοί!", προσθέτοντας σε δεύτερη φωτογραφία: " Αν ο Λιγνάδη εξαπάτησε την κυβέρνηση με την "'άριστη υποκριτική του τέχνη" αυτό δεν σημαίνει ότι ο "μέτριος ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας" λέει την αλήθεια;". 

Ο ηθοποιός έγραψε επίσης: "Επίδομα 534 ευρώ θα πάρουν για το μήνα Φλεβάρη οι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι που ήταν σε αναστολή". Τέλος έδειξε τον σεβασμό του στον Μπιμπίλα λέγοντας: " Σεβασμός στον @spyrosmpimpilas Τα καλά που έχει κάνει για τους συναδέλφους του και τους συνανθρώπους του, ούτε στον ύπνο σου. #θασεβεσαι

 

 

 

Η Φιλίτσας Καλογεράκου είναι και αυτή μία από τους πολλούς ανθρώπους που έδειξαν την στήριξη τους, ενώ παράλληλα μετά την προφυλάκιση του Λιγνάδη ανέφερε "Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι".

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo