ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ο φίλος τους σκοτώθηκε και αυτοί μυαλό δεν έβαλαν

Ηλίας Ψυχογιός 25-02-2021 16:28 Τελευταία ενημέρωση: 25-02-2021 18:35
Ο φίλος τους σκοτώθηκε και αυτοί μυαλό δεν έβαλαν
Συγκεντρωμένοι για νέα «κόντρα» στο σημείο που σκοτώθηκε ο γνωστός youtuber Ρίγκο

Απαγορεύεται οιαδήποτε αναπαραγωγή των αποκλειστικών ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Lawandorder.gr χωρίς την απαιτούμενη αναφορά στην πηγή αυτών. Σε αντίθετη περίπτωση, το νομικό τμήμα της ιστοσελίδας επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των απαιτούμενων νομικών ενεργειών.

Φαίνεται πως ορισμένοι «μυαλό δεν βάζουν» ακόμα και όταν ο θάνατος πλησιάζει δίπλα τους. 

Πριν ακόμα κλείσουν 24 ώρες από τον θάνατο του γνωστού youtuber Αντρέα Ρίγκο και ενός φίλου του στην Περιφερειακή οδό του Αιγάλεω, κατά την εκτέλεση μίας ριψοκίνδυνης ενέργειας, νέοι με μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν στο ίδιο ακριβώς σημείο για να συνεχίσουν την "διασκέδασή" τους. 

Πριν ακόμα όμως προλάβουν να ρισκάρουν και αυτοί, όπως και οι αδικαχαμένοι φίλοι τους, τη ζωή τους στην άσφαλτο, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις. 

Μέσα στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε, πολλοί από τους νεαρούς εγκατέλειψαν και τις μοτοσυκλέτες τους στο σημείο, τις οποίες και κατάσχεσε η αστυνομία και τις μετέφερε με "γερανό" της τροχαίας. 

Θυμίζουμε πως στις 23 Φεβρουαρίου, ο Αντρέας Ρίγκο, γνωστός στο youtube στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, σκοτώθηκε μαζί με έναν φίλο του, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους, όταν κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες οι μηχανές τους συγκρούστηκαν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν ένα επικίνδυνο "κόλπο", με τις δύο μηχανές να τρέχουν αντίθετα η μία στην άλλη με μεγάλη ταχύτητα, και να περάσουν "ξυστά" δίπλα η μία στην άλλη. Αν αυτό ισχύει τότε, από κάποιο λάθος ή από κακοτυχία, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν με σφορδρότητα με αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να βρουν σχεδόν ακαριαίο θάνατο. 

Δείτε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή συγκέντρωση στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους τα δύο παιδιά:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo