Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης

lawandorder.gr 25-02-2021 15:44
Ζάκυνθος: Εντοπίστηκε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου

Ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, στην περιοχή του Λαγανά και συνέλαβαν τον ημεδαπό καλλιεργητή.

Η διοίκηση της Ασφάλειας Ζακύνθου είχε πληροφορίες για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης εσωτερικού χώρου και αφού εντοπίστηκε το σημείο, σε ένα χωράφι με ελιές, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον καλλιεργητή και τη δράση του.

Ο ημεδαπός καλλιεργητής διατηρούσε τρία τροχόσπιτα σε αγρόκτημα δίπλα στο σπίτι του, έχοντας στο ένα από αυτά διαμορφώσει πλήρες εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, με εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης, ενώ στους λοιπούς χώρους διαχείρισης του εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στο σπίτι του και στα τροχόσπιτα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 δενδρύλλια κάνναβης, μήκους έως ένα μέτρο, 1.800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης, θερμικοί λαμπτήρες με κάτοπτρο, μετασχηματιστής, ανεμιστήρες κά, καθώς και χρηματικό ποσό 12.000 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κινητό τηλέφωνο και κάμερα παρακολούθησης με καταγραφικό.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo