• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Έβρος: Πέρασε τριάμισι κιλά ηρωίνης από την Τουρκία

lawandorder.gr 25-02-2021 14:50
Έβρος: Πέρασε τριάμισι κιλά ηρωίνης από την Τουρκία
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής απέτρεψαν ακόμα μία απόπειρα εισαγωγής στη χώρα μεγάλης ποσότητας «σκληρών» ναρκωτικών από την Τουρκία. Οι ίδιοι έστησαν παγίδα στον αλλοδαπό που πέρασε παράνομα τον Έβρο παριστάνοντας τους αγοραστές.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου με ένα μέλος κυκλώματος το οποίο μεταφέρει και διακινεί ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα από την γειτονική χώρα. Ο δράστης πέρασε παράνομα στο ελληνικό έδαφος το μεσημέρι της Τρίτης, συναντήθηκε με τον αστυνομικό που προσποιούνταν τον αγοραστή και του παρέδωσε ένα σακίδιο που είχε μέσα οκτώ συσκευασίες με ηρωίνη βάρους τριών κιλών και 427 γραμμαρίων.

Μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα 48.000 ευρώ που είχαν συμφωνήσει για την αγοραπωλησία, οι άνδρες της Δίωξης σε συνεργασία με λιμενικούς της αντίστοιχης υπηρεσίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και πώληση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo