Στήριξη Μητσοτάκη σε Μενδώνη μέσα στο Υπουργικό

Newsroom L&O 24-02-2021 16:18
Στήριξη Μητσοτάκη σε Μενδώνη μέσα στο Υπουργικό
Σύμφωνα με πληροφορίες η υπουργός Πολιτισμού δεν πήρε τον λόγο στην συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου

Μήνυμα στήριξης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου προς την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σχετικά με την κριτική που δέχεται η Λίνα Μενδώνη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς στην υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στους ισχυρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιμένει να ζητά την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού φέρεται να είπε. "Είμαστε συλλογικό όργανο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την αποπομπή των μισών υπουργών". Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός προέτρεψε τους υπουργούς να στηρίξουν την Λίνα Μενδώνη στις επιθέσεις που δέχεται από την από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η ίδια που ήταν παρούσα στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης επέλεξε να μην πάρει τον λόγο. Το Μαξίμου που από την πρώτη στιγμή στήριξε την υπουργό Πολιτισμού, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό έργο που έχει κάνει μέχρι τώρα στο υπουργείο το οποίο αναγνωρίζουν δημόσια 56 προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού.

Στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για την αυριανή σύγκρουση στην βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ετοιμάζεται να σηκώσει κατακόρυφα τους τόνους απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να τον κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν έχει ακόμα καταδικάσει επίσημα τις χυδαίες αναρτήσεις του Κώστα Βαξεβάνη αλλά και για τον πολιτικό βούρκο που έχουν μετατραπεί τις τελευταίες ημέρες τα social media με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν να ταυτίσουν την ΝΔ με το θέμα της παιδεραστίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo