Έκρηξη κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα - Σε ασφυκτικό κλοιό τα νοσοκομεία

lawandorder.gr 24-02-2021 12:52 Τελευταία ενημέρωση: 24-02-2021 12:52
Έκρηξη κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα - Σε ασφυκτικό κλοιό τα νοσοκομεία
121 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αχαΐα, 31 στην Ηλεία και 30 στην Αιτωλοακαρνανία

Εκτόξευση κρουσμάτων είχαμε χθες στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. 121 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αχαΐα, 31 στην Ηλεία και 30 στην Αιτωλοακαρνανία.

Στο 100% έχει φτάσει η πληρότητα στη ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας», ενώ την ίδια στιγμή έχει επεκταθεί η ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με επιπρόσθετες κλίνες.

21 συνολικά ασθενείς νοσηλεύονται στις ΜΕΘ των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων. 83 ασθενείς βρίσκονται στις απλές κλινικές covid.

Η διασπορά του ιού σε κλειστές δομές ανησυχεί τους αρμόδιους φορείς τις τελευταίες ημέρες. 17 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που εντοπίστηκαν σε Ίδρυμα το οποίο φιλοξενεί παιδιά με χρόνια προβλήματα.

Σε απομόνωση βρίσκονται οι 41 κρατούμενοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό στην 3η πτέρυγα των Φυλακών της Πάτρας .Ωστόσο και σήμερα συνεχίζεται από τον ΕΟΔΥ η ιχνηλάτηση σε κρατούμενους και εργαζόμενους.

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση του βρέφους που νοσηλεύεται με κορονοϊό από την Κυριακή στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο στο Ρίο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo