Νέα καταγγελία-σοκ για 65χρονο γνωστό ηθοποιό πρωταγωνιστή σε σίριαλ - Σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια

Newsroom L&O 23-02-2021 15:39 Τελευταία ενημέρωση: 23-02-2021 15:39
Νέα καταγγελία-σοκ για 65χρονο γνωστό ηθοποιό πρωταγωνιστή σε σίριαλ - Σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια
Νέα καταγγελία που αφορά 65χρονο ηθοποιό και περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης νεαρών ηθοποιών

Νέες καταγγελίες σοκ για γνωστό ηθοποιό που κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του θεάτρου ανέφερε σε ρεπορτάζ της η εκπομπή "Πρωινό".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών από 65χρονο ηθοποιό, ο οποίος πρωταγωνιστεί σήμερα σε σίριαλ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο "υπάρχει παραγραφή των αδικημάτων γιατί καταγγέλλονται καταστάσεις που έχουν συμβεί προ εικοσαετίας. Είναι όμως πολύ πιθανή η κλήση του στον εισαγγελέα".

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό το πρωί της Τρίτης "ο γνωστός ηθοποιός κατέχει υψηλή θέση στα δρώμενα του πολιτισμού, κάτι αντίστοιχο με του κυρίου Λιγνάδη και είναι τοποθετημένος εκεί με απόφαση της υπουργού, Λίνας Μενδώνη από το 2019. Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Δεν θα πω πού έχουν γίνει αυτές οι καταγγελίες, αλλά νομίζω ότι θα πάρουν και αυτές τον δρόμο της δικαιοσύνης διότι έστω και αν έχουν παραγραφεί, μπορεί από την ιστορία να βγει κάτι πιο σύγχρονο, ίσως κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια".

Μετά τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων με ονόματα γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών που βγαίνουν καθημερινά στον χώρο του θεάτρου επικρατεί πυρετός.

Σε αυτό το κλίμα ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης μίλησε έξω από τα δόντια για όσα γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες στον καλλιτεχνικό χώρο και συγκλόνισε με το μήνυμα που έστειλε.

"Είμαστε με ένα μόνιμο μούδιασμα στο στομάχι, από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν όλα αυτά...

Από τη στιγμή που έχεις ακούσει κάτι μέχρι να φτάσεις στο να δεις στην τηλεόραση έναν άνθρωπο να συλλαμβάνεται, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση. Όταν σε μία θεατρική παράσταση υπάρχουν νέα παιδιά που βιώνουν μια παραβατική συμπεριφορά και δεν μπορούν να αντιδράσουν, πρέπει κάποιος να τους προστατεύσει...." είπε μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo