• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βαξεβάνης: Αυτοί είναι οι ευνούχοι της Αριστεράς

lawandorder.gr 23-02-2021 15:34 Τελευταία ενημέρωση: 23-02-2021 15:37
Βαξεβάνης: Αυτοί είναι οι ευνούχοι της Αριστεράς
«Ξέρουν τα πάντα γύρω από το σεξ αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ» απαντά ο Κώστας Βαξεβάνης σε αυτούς που χαρακτηρίζει καλοθελητές της Αριστεράς

Σε ένα μακροσκελές άρθρο του ο Κώστας Βαξεβάνης σχολιάζει τα όσα έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση Λιγνάδη και στα όσα χυδαιολογήματα έγραψε ο ίδιος σε ανάρτησή του, προκαλώντας όχι μόνο την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και "φίλια πυρά" από στελέχη της Αριστεράς. Σημειώνεται ότι σε ένα κρεσέντο δημοσιογραφίας οχετού, ο εκδότης του Ντοκουμέντο, άφησε υπόνοιες ότι ο πρωθυπουργός συνδέεται με κυκλώματα μαστροπείας ανηλίκων.

Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν στον οχετό των σχολίων από πλευράς του Κώστα Βαξεβάνη ήταν και ο διευθυντής της εφημερίδας "Η Αυγή" Α. Τσέκερης αλλά και ο Νίκος Μπίστης. Ο δημοσιογράφος Αγγελος Τσέκερης έγραψε χαρακτηριστικά:

"Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρώτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυρίως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι".

Ο Κώστας Βαξεβάνης, απαντώντας στις οργισμένες φωνές εναντίον του, αναφέρεται σε ένα "δημοκρατικό τόξο" το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο έχει ανοιχτό λογαριασμό "με τη δημοσιογραφία που αποκαλύπτει όσα πασχίζουν να κρατήσουν κρυφά"

Κάνοντας αναφορές στον Νίκο Γεωργιάδη αλλά και στον Φρουζή της Novartis, στη συνέχεια σημειώνει: "Για να το πω σε αργκό και κάπως εκχυδαϊσμένα, όπως το έγραψε ο διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης...Πάντως παιδιά, δύο παιδέρες στο στενό περιβάλλον του Ηγέτη της Αριστείας, είναι πάρα πολλές. Κοιτάξτε μήπως έχει τίποτα το νερό....Φυσικά το σύστημα δεν τα έβαλε με τον διευθυντή της Αυγής", υπογραμμίζει ο δημοσιογράφος.

Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντά στην "εσωκομματική" κριτική που δέχθηκε και αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γράφει μεταξύ άλλων:

"Στον προοδευτικό κόσμο δεν μπορεί να απευθυνθεί ο ίδιος γιατί δεν έχει πρόσβαση. Χρησιμοποιεί έτσι τους fellow της αριστεροσύνης. Όποτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, εμφανίζονται στην Αριστερά οι ίδιοι πάντα καλοθελητές, που αναλαμβάνουν να χτυπήσουν όσους τον απειλούν προσωπικά, ως φορείς πολιτικού τακτ. Δεν το κάνουν για τον Μητσοτάκη φυσικά αλλά "για την ευπρέπεια ρε γαμώτο". Του προσφέρουν έτσι αυτό που δεν έχει. Πιστοποίηση αλήθειας και αξιοπιστία.

Γι αυτούς τους τελευταίους θα γράψω μόνο αυτό: είναι σαν τους ευνούχους, ξέρουν τα πάντα γύρω από το σεξ αλλά δεν έχουν κάνει ποτέ. Για τους υπόλοιπους κατήγορους θα πω αυτό που είπα στην απολογία μου όταν με συνέλαβαν και με δίκαζαν για τη λίστα Λαγκάρντ "ευτυχώς έχω γεννηθεί το 1966 γιατί αν είχα γεννηθεί πριν το 1963, θα με είχαν κατηγορήσει ακόμη και για τη δολοφονία του Κένεντι".

Αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον στη δημοσιογραφία. Στον κύριο Μητσοτάκη επαναλαμβάνω, πως θα είμαι εδώ για να χειροκροτήσω την ώρα που θα πέφτει μέσα στη γενική κατακραυγή".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo