Στο πλευρό του Λιγνάδη ο αδερφός του: Έχω εμπιστοσύνη στον Κούγια - Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν

Newsroom L&O 23-02-2021 15:33 Τελευταία ενημέρωση: 23-02-2021 15:34
Στο πλευρό του Λιγνάδη ο αδερφός του: Έχω εμπιστοσύνη στον Κούγια - Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν
Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω, τόνισε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη

Θέση για τις καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη πήρε με δήλωσή του ο αδερφός του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στο πλαίσιο της οποίας τονίζει ότι θα βγει να μιλήσει σε εφημερίδες και κανάλια και θα πει αυτά που ξέρει για την υπόθεση.

Μιλώντας στο Star, ο Γιάννης Λιγνάδης επισημαίνει πως "οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν" και πως "οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή".

"Έχω εμπιστοσύνη στον Κούγια"

Ειδικότερα στην δήλωσή του, ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε τα εξής:

"Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo