Καφούνης: Άνοιγμα λιανεμπορίου από Δευτέρα με διαφορετικό sms (βίντεο)

Newsroom L&O 23-02-2021 10:30 Τελευταία ενημέρωση: 23-02-2021 10:32
Καφούνης: Άνοιγμα λιανεμπορίου από Δευτέρα με διαφορετικό sms (βίντεο)
Το άνοιγμα του λιανεμπορίου «θα προηγηθεί κάθε άλλου ανοίγματος»

«Eίμαστε στην καλή θέση να συζητάμε πώς θα λειτουργήσουμε την επόμενη Δευτέρα», τόνισε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, εκφράζοντας βεβαιότητα ότι η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου  «θα προηγηθεί κάθε άλλου ανοίγματος».

Από τη Θεσσαλονίκη όπου λειτουργούν σχολεία και καταστήματα, ο πρόεδρος της επιτροπής Λοιμώξεων στο «Παπανικολάου», Ιωάννης Κιουμής τονίζει ότι «η λογική του ακορντεόν με το άνοιξε- κλείσε» δεν απομακρύνει την «απειλή του ιού της οικονομικής εξαθλίωσης» και υποστηρίζει ότι πρέπει να ισχύουν μέτρα με προοπτική.

Να σχεδιαστεί το άνοιγμα έτσι ώστε «να μας φτάσει μέχρι το Πάσχα”, ζήτησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, που όπως είπε, βρίσκεται σε επαφή με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και αναμένει την Πέμπτη ή την Παρασκευή τη σύσκεψη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Παράταση των εκπτώσεων μέχρι τον Μάρτιο και ψώνια με ένα ξεχωριστό sms «και όχι πολλαπλά μηνύματα διώρων που προκαλούσαν συρροή»,  είναι οι προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Πηγή:ΕΡΤ

Διαβάστε και:

Lockdown: Πάει για άνοιγμα με νέο SMS η αγορά - Όλα τα σενάρια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo