Αποχωρεί από την υπεράσπιση του Λιγνάδη ο Ν. Γεωργουλέας

Κατερίνα Μάνθου 23-02-2021 00:31 Τελευταία ενημέρωση: 23-02-2021 00:50
Αποχωρεί από την υπεράσπιση του Λιγνάδη ο Ν. Γεωργουλέας
Ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε ανακοίνωση

Την αποχώρησή του από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη ανακοίνωσε ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας. Όπως αναφέρει αποφάσισαν από κοινού με το Δημήτρη Λιγνάδη να λύσουν την συνεργασία τους. Η εξέλιξη αυτή έρχεται λίγες ώρες αφού ανέλαβε την υπεράσπιση του ηθοποιού – σκηνοθέτη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Όπως μάλιστα ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας, προτίθεται να ζητήσει από την ανακρίτρια νέα προθεσμία για την απολογία του κατηγορούμενου σκηνοθέτη για την ερχόμενη Πέμπτη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Αλέξης Κούγιας, σημείωσε πως μίλησε με τον σκηνοθέτη το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να τον γνωρίσει.

«Είδα έναν δυστυχισμένο και συγκλονισμένο άνθρωπο», επισήμανε ο κ. Κούγιας και τόνισε πως δεν έχει πειστεί για την αθωότητα του σκηνοθέτη.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος θα μελετήσει τη δικογραφία και θα συναντηθεί εκ νέου σήμερα Τρίτη με τον πελάτη του, υπογράμμισε σε όλους τους τόνους πως δε θα υπερασπιστεί τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στην περίπτωση που δεν πειστεί πως είναι αθώος.

Διαβάστε Περισσότερα:

Αποκάλυψη L&O: Από το 2012 υπήρχε καταγγελία για Λιγνάδη στη ΓΑΔΑ - Δεν σχηματίστηκε δικογραφία

Και ο Κούγιας δικηγόρος του Λιγνάδη - «Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του δεν θα τον υπερασπιστώ» (βίντεο)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo