Ντ. Μπακογιάννη για Μενδώνη: Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά - Έκανε φάουλ

Law and Order 22-02-2021 21:35
Ντ. Μπακογιάννη για Μενδώνη: Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά - Έκανε φάουλ
«Είναι μια αποκρουστικότατη περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας χάρις σε ένα γενικότερο κλίμα που δημιουργήθηκε στην ελληνική κοινωνία μετά την κυρία Μπεκατώρου»
Η βουλευτής Χανίων της ΝΔ και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε στο Mega και αναφέρθηκε στη Λίνα Μενδώνη δηλώνοντας ότι «ένα είναι βέβαιο, κανείς δεν γνώριζε την δράση του κ. Λιγνάδη.

Εγώ προσωπικά ότι όταν το άκουσα, έπεσα από τα σύννεφα. Το να κατηγορεί κανείς έναν πολιτικό ότι ήξερε ένα τέτοιο πράγμα είναι βλακώδες. Δεν είναι δυνατόν ποτέ κανείς να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να έχει γνώση και να προχωρήσει να έχει τον κ. Λιγνάδη διευθυντή».

«Μόλις υπήρξε καταγγελία, έξι ώρες μετά πήρε την παραίτησή του. Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά. Επί της ουσίας δεν μπορεί να της προσάψει κανείς τίποτα», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης επεσήμανε ότι «Η κυρία Μενδώνη έπρεπε να περιμένει μια καταγγελία επώνυμη κι έγγραφη. Όταν την έλαβε, έξι ώρες μετά ο κ. Λιγνάδης έφυγε. Η κυρία Μενδώνη έχει προσφέρει πάρα πολύ στο υπουργείο Πολιτισμού. Τώρα επικοινωνιακά έκανε φάουλ».

Έπειτα, αναφέρθηκε στις κατηγορίες που αφορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη και τόνισε πως «μιλάτε σε μια γυναίκα που είναι μάνα και γιαγιά. Όπως αντιλαμβάνεστε η δική μου γνώμη είναι η χειρότερη. Είναι μια αποκρουστικότατη περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας χάρις σε ένα γενικότερο κλίμα που δημιουργήθηκε στην ελληνική κοινωνία μετά την κυρία Μπεκατώρου και την γενικότερη στήριξη που φάνηκε πως υπάρχει σε όλα τα θύματα βιασμών, πόσο μάλλον όταν τα θύματα είναι ανήλικοι, αυτό οδήγησε ανθρώπους να ανοίξουν το στόμα τους πάρα πολλοί άνθρωποι, ευτυχώς και οδήγησε ανθρώπους όπως τον κ. Λιγνάδη στην δικαιοσύνη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo