Ποινική δίωξη στον Τάκη Τσουκαλά που …προέβλεψε το «ατύχημα» του Θ. Τζήλου

Newsroom 19-03-2019 18:33
Ποινική δίωξη στον Τάκη Τσουκαλά που …προέβλεψε το «ατύχημα» του Θ. Τζήλου
Η δίωξη ασκήθηκε από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών, Απόστολο Γραμμένο

Για παραβίαση του αθλητικού νόμου (άρθρο 41 ΣΤ) κατηγορείται ο Τάκης Τσουκαλάς, παρουσιαστής της διαδικτυακής εκπομπής «Άντε Γεια», και θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για όσα είχε δηλώσει σε εκπομπή του πριν την επίθεση κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου.
Την παρέμβαση του εισαγγελέα Απόστολου Γραμμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προκαλέσει τα σχόλια που έκανε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής της 10ης Δεκεμβρίου του 2018, οπότε ο Τάκης Τσουκαλάς μαζί με τον Άκη Βαρδαλάκη σχολίασαν το παιχνίδι ΟΣΦΠ - Ξάνθη που κατέληξε 1-1. Μεταξύ άλλων είχαν αναφέρει: «Να προσέχετε με το μηχανάκι εκεί που κυκλοφορείτε. Είναι 6 εκατ. κατάρες, τις δικαιούστε όλοι. Άμα η κατάρα έχει βάση, να προσέχετε. Ο Θεός είναι μεγάλος... Και η ζωή είναι μικρή. Μη μικρύνει κι άλλο».
Αξίζει να σημειωθεί πως μερικές ημέρες νωρίτερα ο Θανάσης Τζήλος είχε δεχθεί επίθεση και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η επίθεση σε βάρος του διαιτητή έλαβε χώρα κάτω από το σπίτι του. Για την επίθεση αυτή συνελήφθη 28χρονος ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo