19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    «Φωτιά» το ένταλμα για Λιγνάδη: Είχε σχέδια και για άλλες πράξεις σεξουαλικής κακοποίησης


    Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την αποτρόπαια δράση του Δημήτρη Λιγνάδη στην μεγάλη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, για την οποία συνελήφθη χθες με ένταλμα των δικαστικών αρχών, κατηγορούμενος για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή.
    Πλέον, νέα στοιχεία, αυτή τη φορά μέσα από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του έρχονται στο φως και σοκάρουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένταλμα που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές αναφέρεται πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης είχε σχεδιάσει και άλλες πράξεις κακοποίησης σε βάρος ανηλίκων, πέραν δηλαδή αυτών για τις οποίες έχει καταγγελθεί, καθώς και ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα θύματα του αφού πρώτα τα οδηγούσε σε κατάσταση αναισθησίας και ανικανότητας. Τα θύματα ήταν ανήλικοι και κατά βάση αλλοδαποί.
    Οι δικαστικές αρχές κάνουν επικαλούνται στο ένταλμά τους σοβαρές ενδείξεις ενοχής για βιασμό κατά συρροή με τα θύματά του να βρίσκονται σε ευαίσθητη ηλικία. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο ένταλμα είχε μεθοδικό-συστηματικό τρόπο προσέγγισής τους, εκμεταλλευμένος την υπεροχή της επαγγελματικής του ιδιότητας και δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης.
    Μάλιστα στο ένταλμα αναφέρεται πως ο σκηνοθέτης ασκούσε βία στα θύματά του και τα οδηγούσε σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας. Είχε τέλος κατά τη Δικαιοσύνη εμμονή και εγκληματική ροπή για πολλά έτη, ενώ φέρεται να έχει σχεδιάσει και άλλα παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων σύμφωνα με συγκεκριμένες ενδείξεις που επικαλούνται οι δικαστικές αρχές.
    Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην ανακρίτρια για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια σήμερα. Μέχρι την απολογία του θα παραμένει υπό κράτηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.
    Διαβάστε και:
    Η μυστική συνάντηση Μενδώνη με Λιγνάδη – Όλο το παρασκήνιο
    Στη ΓΑΔΑ κρατείται μέχρι την Τετάρτη ο Δημήτρης Λιγνάδης
    Λιγνάδης: «Στον έρωτα θέλω μόνο τα πάντα – Το ίνδαλμά μου είναι ο σκληρός Μινωτής» (βίντεο)
    Παρτσαλάκης για Λιγνάδη: Είναι ένα κάθαρμα, τα ήξερα όλα, δεν είχα αποδείξεις να βγω να μιλήσω



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ