Ο Λιγνάδης αρνείται όλες τις κατηγορίες - Τι είπε ο δικηγόρος του λίγο μετά τη σύλληψη (βίντεο)

lawandorder.gr 20-02-2021 20:48 Τελευταία ενημέρωση: 20-02-2021 21:22
Ο Λιγνάδης αρνείται όλες τις κατηγορίες - Τι είπε ο δικηγόρος του λίγο μετά τη σύλληψη (βίντεο)
«Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα»

«Αρνείται όλα όσα ακούγονται» ο Δ. Λιγνάδης, σύμφωνα με το δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα, ο οποίος μίλησε σε δημοσιογράφους έξω από τη ΓΑΔΑ, λίγο μετά τη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Όπως ανέφερε, «επειδή υπήρχε έντονη φημολογία για εντάλματα συλλήψεως και αναζήτησης του κυρίου Λιγνάδη, αυτοβούλως προσήλθαμε, ο κ. Λιγνάδης και εγώ, και στην Εισαγγελία αλλά είχε κλείσει και στην ΓΑΔΑ, στο τμήμα αναζητήσεων. Όπως ξέρετε η διεύθυνσης Ασφάλειας εδώ μαζι με την εισαγγελία έχουν άριστη συνεργασία και ενημερωθήκαμε άμεσα γι αυτό αποχωρήσαμε από την στιγμή που δεν υπήρχε αναζήτηση. Ο κ. Λιγνάδης έθεσε εαυτόν στην διάθεση των αρχών και αμέσως μόλις εξεδόθη το ένταλμα συλλήψεως σε μεταγενέστερο χρόνο ενημερωθήκαμε και προσήλθε αυτοβούλως». 

Επιπλέον, τόνισε ότι ο κ. Λιγνάδης όλο αυτό το διάστημα ήταν στην Αθήνα και αυτό είχε γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές. Επεσήμανε, επίσης, ότι εξαρχής ο κ. Λιγνάδης έχει δηλώσει για αυτό το θέμα ότι δεν πρόκειται να κρυφτεί ή να διαφύγει.

Αφού υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να πει περισσότερες λεπτομέρειες για το ένταλμα σύλληψης, πρόσθεσε ότι «θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα. Εξ όσων γνωρίζω (σ.σ. η κατηγορία) είναι για βιασμό. Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες ημέρες», είπε ο κ. Γεωργουλέας.

Διαβάστε και:

Λιγνάδης για το ένταλμα σύλληψης: «Ας βγει. Εδώ είμαι, δεν κρύβομαι»

Σε ποιου πρώην υπουργού το σπίτι «κρύβεται» ο Δημήτρης Λιγνάδης και περιμένει ραγδαίες εξελίξεις;

Γεραπετρίτης για υπόθεση Λιγνάδη: Η κυβέρνηση φροντίζει να αποκαθίσταται η δικαιοσύνη των πραγμάτων

Καμία εμπλοκή με το χώρο του θεάτρου και με δραστηριότητες του Λιγνάδη, δηλώνει η ΜΚΟ SolidarityNow

Δελής: Οι ευθύνες της κυβέρνησης δεν αφορούν μόνο την υπόθεση Λιγνάδη αλλά και το πλαίσιο όπου εκδηλώνονται φαινόμενα εργασιακής ζούγκλας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo