• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Κέρκυρα: Βγήκε το πόρισμα για τον γιατρό που υποστήριξε ότι παρέλυσε μετά το εμβόλιο του κορονοϊού

lawandorder.gr 19-02-2021 22:00
Κέρκυρα: Βγήκε το πόρισμα για τον γιατρό που υποστήριξε ότι παρέλυσε μετά το εμβόλιο του κορονοϊού
Το πόρισμα για τον γιατρό της Κέρκυρας παραδόθηκε στο υπουργείο Υγείας

Μετά από πλήρη εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο που έγινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, οι γιατροί εξέδωσαν πόρισμα για την κατάσταση του γιατρού από την Κέρκυρα που υποστήριξε ότι παρέλυσε στα κάτω άκρα μετά το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Το πόρισμα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN, κάνει λόγο για "γρήγορη αποδράμουσα μυϊκή αδυναμία" και παραδόθηκε στο υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία τα συμπτώματα, που παρουσίασε ο γιατρός, Σπύρος Σκιαδόπουλος δεν έχουν σχέση με τον εμβολιασμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω γιατρός ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου και εξετάζονται καταγγελίες σε βάρος του για το εάν είχε προχωρήσει σε παράτυπους εμβολιασμούς εκτός σειράς σε τοπικούς παράγοντες.

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά ο γιατρός


Στη Δικαιοσύνη λέει ότι θα προσφύγει ο γιατρός από την Κέρκυρα ο οποίος κάνει λόγο για συκοφαντίες σε βάρος του ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται, όπως υποστηρίζει, με αδυναμία στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες.

Ο Σπύρος Σκιαδόπουλος που δήλωσε ότι είχε σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό του για κορονοϊό, φέρεται να είναι αυτός που κατηγορείται ότι παραβίασε την σειρά προτεραιότητας για τους εμβολιασμούς στην Κέρκυρα, κάνοντας τα εμβόλια σε φίλους του και γνωστούς του. Ο Βασίλης Κικίλιας τον αντικατέστησε αμέσως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo