«Μήδεια»: Mάχη για να πάει το ρεύμα στα τελευταία 4.000 σπίτια

lawandorder.gr 18-02-2021 22:16
«Μήδεια»: Mάχη για να πάει το ρεύμα στα τελευταία 4.000 σπίτια
Στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο τα προβλήματα

Στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο τα προβλήματα - Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ολονύχτια μάχη προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν και τα τελευταία σπίτια στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Μήδεια, δίνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, χωρίς ρεύμα παραμένουν περίπου 4.000 σπιτιών.

Οι περιοχές στις οποίες παραμένουν τα προβλήματα είναι η Εκάλη, ο Διόνυσος, ο Αγ. Στέφανος, το Κρυονέρι, η Άνοιξη, η Δροσιά και ο Κάλαμος.

Νωρίτερα αποκαταστάθηκαν οι βλάβες στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Το πρωί της Πέμπτης, τα σπίτια που δεν είχαν επανασυνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτρισμού ήταν πάνω από 10.000, ενώ οι συνθήκες εξακολουθούσαν να είναι αντίξοες για τα συνεργεία, καθώς τα σημεία που είχαν υποστεί βλάβη βρίσκονταν σε δύσβατα σημεία, ή ήταν καλυμμένα με χιόνι και η πρόσβαση των συνεργείων ήταν σχεδόν αδύνατη.

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να απευθύνονται στους αρμόδιους. Πιο συγκεκριμένα:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr)».

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωσή του: «Στον μαραθώνιο αυτό αγώνα, ο ΔΕΔΔΗΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo