Η Hellenic Cables εισέρχεται στην αγορά καλωδίων Υψηλής Τάσης της Γαλλίας

lawandorder.gr 18-02-2021 20:12
Η Hellenic Cables εισέρχεται στην αγορά καλωδίων Υψηλής Τάσης της Γαλλίας
H θυγατρική της Cenergy, Ηellenic Cables, θα προμηθεύσει τον Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς της Γαλλίας

Με υπόγεια καλώδια 90 kV και 225 kV θα προμηθεύσει η θυγατρική της Cenergy, Ηellenic Cables τον Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς της Γαλλίας, όπως αναφέρει σε εταιρική ανακοίνωσή της η πρώτη.

Ειδικότερα, η Hellenic Cables, εξασφάλισε για πρώτη φορά, από την εταιρεία Réseau de Transport d'Electricité ("RTE"), την υπογραφή σύμβασης προμήθειας υπογείων καλωδίων Υψηλής Τάσης 90 kV και 225 kV, των σχετικών εξαρτημάτων, καθώς και την παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης.

Η σύμβαση, διάρκειας τριών ετών με δυνατότητα παράτασης δύο επιπλέον ετών, αφενός δίνει πρόσβαση στη μεγαλύτερη αγορά υπογείων καλωδίων Υψηλής Τάσης της Ευρώπης, αφετέρου επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που δείχνουν μεγάλοι διαχειριστές δικτύων, όπως η RTE, στις δυνατότητες της Ηellenic Cables.

Τα καλώδια υψηλής τάσης θα παραχθούν στο εργοστάσιο της Hellenic Cables στη Θήβα. Χάρη στο εξειδικευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και την τήρηση βέλτιστων εργασιακών πρακτικών, το εργοστάσιο μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας καλώδια ισχύος που επιλέγουν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας διεθνώς.

Πηγή: capital.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo