ΔΕΔΔΗΕ: Μειωμένα τέλη στους λογαριασμούς 85.000 νοικοκυριών λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια

lawandorder.gr 18-02-2021 19:01
ΔΕΔΔΗΕ: Μειωμένα τέλη στους λογαριασμούς 85.000 νοικοκυριών λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια
Τα μέτρα προβλέπουν την μηδενική Χρέωση Δικτύου Διανομής τον Φεβρουάριο για όλους τους πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει σε μέτρα ελάφρυνσης του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος για τους 85.000 δικαιούχους που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα είχε προηγηθεί η παραίνεση και του ίδιου του Πρωθυπουργούως ένα είδος αναγνώρισης και συγνώμης απέναντι στα νοικοκυριά που έμειναν για 2 και 3 μέρες χωρίς ρεύμα κάτω από αντίξοες συνθήκες και πολικές θερμοκρασίες.

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τον Διαχειριστή, τα μέτρα προβλέπουν την μηδενική Χρέωση Δικτύου Διανομής τον Φεβρουάριο για όλους τους πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως ανακοινώθηκε, η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές. Η παραπάνω μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή.

Πηγή: newmoney.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo