Για τον χιονιά που έπληξε την Αττική μίλησε ο Καλλιάνος στην ΚΟ της ΝΔ

lawandorder.gr 18-02-2021 14:39
Για τον χιονιά που έπληξε την Αττική μίλησε ο Καλλιάνος στην ΚΟ της ΝΔ
Τι είπε ο μετεωρολόγος -και βουλευτής της ΝΔ- για τα ακραία καιρικά φαινόμενα και την ΕΜΥ
«Πρέπει να εξηγήσουμε ότι ο υπουργός Δημόσιας Τάξης δεν αποφάσισε το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από... καπρίτσιο. Ήρθε σε επικοινωνία και συμβουλεύτηκε τους μετεωρολόγους οι οποίοι είχαν όλα τα στοιχεία που έδειχναν ότι η χιονόπτωση από το βόρειο τμήμα της Αττικής μέχρι τη Λαμία για τη Δευτέρα και Τρίτη θα ήταν πολύ έντονη» είπε κατά πληροφορίες ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Η χιονόστρωση στο Μαρτίνο έφτασε τα 50 εκατοστά! Ακόμη κι ανά δεκάλεπτο να επιχειρούνταν αποχιονισμός του δρόμου το οδόστρωμα δεν θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για την κυκλοφορία αυτοκίνητων και μεγάλων φορτηγών» τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος που είχε μιλήσει για τα επερχόμενα ακραία φαινόμενα μία εβδομάδα νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση για τον χιονιά όλοι οι βουλευτές και να ενημερώσουν με τη σειρά τους τις τοπικές αρχές στις περιοχές που εκλέγονται.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, υποστηρίζοντας ότι η ΕΜΥ θα πρέπει να κοινοποιεί έκτακτο δελτίο νωρίτερα και όχι μόλις μία ημέρα πριν την έναρξη των ακραίων καιρικών φαινομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo