Δραματική έκκληση κατοίκου της Δροσιάς: «Είμαστε χωρίς ρεύμα από τις 05:00 της Δευτέρας!»

lawandorder.gr 18-02-2021 14:33 Τελευταία ενημέρωση: 18-02-2021 14:35
Δραματική έκκληση κατοίκου της Δροσιάς: «Είμαστε χωρίς ρεύμα από τις 05:00 της Δευτέρας!»
Περισσότερες από 80 ώρες χωρίς ρεύμα παραμένουν εκατοντάδες οικογένειες στη Δροσιά - Τι περιγράφει συγγενής κατοίκου στην οδό Αργυρουπόλεως

«Από τη Δευτέρα στις 05:00 τα ξημερώματα εκατοντάδες οικογένειες στη Δροσιά είναι χωρίς ρεύμα! Κάντε κάτι σας παρακαλώ, βοηθήστε μας!» είναι η δραματική έκκληση της κυρίας Δ.Ε. η οποία επικοινώνησε με το protothema.gr.

Σχεδόν κλαίγοντας, περιγράφει την κατάσταση που βιώνει η τριμελής οικογένεια της κόρης της που έχει δύο ανήλικα κορίτσια και ζουν στην οδό Αργυρουπόλεως. «Τα ξύλα που είχαν για το τζάκι τελείωσαν, τα παιδιά είναι κουκουλωμένα με τις κουβέρτες για να μην παγώσουν, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!» εξομολογείται η κυρία Δ.Ε. και μας ζητά να ευαισθητοποιήσουμε τους αρμοδίους ώστε να επιταχυνθεί η προσπάθεια αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης.

«Τι κάνουν επιτέλους τόσες ημέρες;» ξεσπά εξηγώντας μας ότι δεν έχουν δυνατότητα καν να μετακινηθούν στο γκαράζ για να προμηθευτούν ξύλα αφού η πόρτα ενεργοποιείται μόνο όταν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα.

Ακόμη και η προσπάθεια απομάκρυνσης από το σπίτι φαντάζει ανυπέρβλητος άθλος για τη μητέρα με τα δύο κοριτσάκια. Μπορεί ο δρόμος μπροστά από το σπίτι να άνοιξε το πρωί της Πέμπτης όμως όγκοι χιονιού και πάγου έχουν σχεδόν καλύψει το αυτοκίνητο της οικογένειας και η προσπάθεια αποχιονισμού είναι σχεδόν αδύνατη για μια γυναίκα μόνη. «Σας παρακαλούμε, πείτε τους να βοηθήσουν...» σχεδόν ικετεύει η κυρία Δ.Ε. ζητώντας βοήθεια για την κόρη και τις δύο εγγονές της.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo