Χανιά: Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης μετά την κακοκαιρία

lawandorder.gr 18-02-2021 12:47 Τελευταία ενημέρωση: 18-02-2021 12:48
Χανιά: Εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης μετά την κακοκαιρία
Από τα συνεργεία του δήμου και της ΔΕΔΙΣΑ

Σε εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης των φθορών που προκάλεσε η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών προχώρησαν σήμερα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Χανίων και της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Τα συνεργεία πραγματοποίησαν εργασίες αποκατάστασης σε όλο το κομμάτι της βόρειας χερσαίας λιμενικής ζώνης στο παλιό λιμάνι της πόλης, όπου οι δυνατοί άνεμοι και τα κύματα «μετέφεραν» μεγάλο όγκο άμμου και φερτών υλικών στη στεριά.

Το προσωπικό των συνεργείων απομάκρυνε τα σκουπίδια που «έβγαλε» η θάλασσα και με ειδικά μηχανήματα προχώρησε στον καθαρισμό από την άμμο και το χώμα.

Όπως επεσήμανε, σε δηλώσεις του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Μιχάλης Τσουπάκης, «τα συνεργεία μας είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να αποκαταστήσουν τις φθορές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία και σήμερα, μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών, άρχισε η αποκατάσταση. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ώστε να βελτιωθεί η εικόνα που έχει ο Δήμος Χανίων, με έμφαση στην ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας».

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με την αποκατάσταση στις παραλίες του δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo