Κάτοικος Άνοιξης: «Είμαστε 5 μέρες χωρίς ρεύμα, δύο χρόνια παρακαλάμε τον ΔΕΔΔΗΕ για τα δένδρα»

Newsroom L&O 18-02-2021 09:41 Τελευταία ενημέρωση: 18-02-2021 09:42
Κάτοικος Άνοιξης: «Είμαστε 5 μέρες χωρίς ρεύμα, δύο χρόνια παρακαλάμε τον ΔΕΔΔΗΕ για τα δένδρα»
Αποκλεισμένος ο οικισμός των Αγίων Αγγέλων λόγω πτώση δέντρων - Η κάτοικος της Άνοιξης καταγγέλλει ότι η περιοχή της έχει εγκαταλειφθεί πλήρως

Κραυγή απόγνωσης εξέπεμψε μέσα από τον ΘΕΜΑ 104,6 η κ. Λάουρα Ναθαναήλ, κάτοικος της Άνοιξης Αττικής, καθώς παραμένει αποκλεισμένη λόγω πτώσης δένδρων, στον οικισμό των Αγίων Αγγέλων, χωρίς ρεύμα από το βράδυ της Κυριακής και χωρίς να έχει την παραμικρή διαβεβαίωση από τους αρμόδιους ότι θα επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα. Ενημέρωσε δε ότι βρίσκεται στο σπίτι με δύο παιδιά και αναζητά τρόπο για το ενδεχόμενο να φύγει αυτές τις ημέρες από την περιοχή.

Όπως δήλωσε η κ. Ναθαναήλ, τόσο η ίδια, όσο και άλλοι κάτοικοι της περιοχής έχουν απευθυνθεί την τελευταία διετία πολλές φορές στον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να κλαδευτούν τα δένδρα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, χωρίς όμως ιδιαίτερη ανταπόκριση, ενώ την ίδια στάση είδαν και από το δήμο Διονύσου.

Η κ. Ναθαναήλ κατήγγειλε ότι η περιοχή της έχει εγκαταλειφθεί πλήρως, καθώς τα συνεργεία δίνουν προτεραιότητα στην Εκάλη.

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo