Μαυρίδης: Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζουν να επιχειρούν μέχρι να λυθούν όλα τα προβλήματα

Newsroom L&O 17-02-2021 15:56
Μαυρίδης: Τα συνεργεία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης συνεχίζουν να επιχειρούν μέχρι να λυθούν όλα τα προβλήματα
Έχει αποκατασταθεί και η ηλεκτροδότηση σε όποιες περιοχές υπήρχε διακοπή ρεύματος

Συνεχίζονται οι εργασίες αποχιονισμού και αποκατάστασης ζημιών από τις χιονοπτώσεις, στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Τα συνεργεία επιχειρούν ασταμάτητα και στις δύο δημοτικές ενότητες, όπου κρατήθηκαν ανοιχτοί οι κεντρικοί δρόμοι, τα σπασμένα δέντρα και οι κορμοί έχουν απομακρυνθεί, ενώ έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όποιες περιοχές υπήρχε διακοπή ρεύματος.

«Τα συνεργεία του Δήμου καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της έντονης και πρωτόγνωρης χιονόπτωσης και από τη πρώτη στιγμή, βρίσκονται συνεχώς και επιχειρούν στους δρόμους της πόλης μας. Έτσι καταφέραμε να διατηρήσουμε όλους τους κεντρικούς δρόμους ανοικτούς για ασφαλή μετακίνηση αυτοκινήτων, με εκχιονιστικά μηχανήματα, με ρίψη αλατιού και κοπές από πολλές πτώσεις δέντρων, που συνέβησαν σε δρόμους του βασικού δικτύου», λέει ο δήμαρχος και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, ενώ ως προς τη σημερινή κατάσταση, προσθέτει:

«Σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ανοικτοί όλοι οι κεντρικοί δρόμοι, καθώς οι εργασίες συνεχίζονται, η γραμμή Α8 της αστικής συγκοινωνίας λειτουργεί κανονικά και ο ΔΕΔΔΗΕ αποκαθιστά τμηματικά τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου μας. Τα συνεργεία του Δήμου θα συνεχίσουν να επιχειρούν και να συμβάλουν στην επίλυση των προβλημάτων, μέχρι την αποκατάσταση όλων των λειτουργιών στην πόλη μας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo