Ταραντίλης: Επί ΣΥΡΙΖΑ χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους επί 8 ώρες στην Αθηνών - Λαμίας

lawandorder.gr 17-02-2021 14:33 Τελευταία ενημέρωση: 17-02-2021 15:03
Ταραντίλης: Επί ΣΥΡΙΖΑ χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους επί 8 ώρες στην Αθηνών - Λαμίας
«Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας»

Απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης.

Ο κ. Ταραντίλης σημειώνει πως οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι καυγάδες. «Γι αυτό και επί τρεις ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στος διαρκείς ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα», αναφέρει.

Τονίζει δε πως όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επειδή ο κ. Τσίπρας διαμαρτυρήθηκε για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού, «επισυνάπτουμε φωτογραφία και βίντεο από πολύ μικρότερη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, επί διακυβέρνησής του, όταν χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών- Λαμίας».

Ολόκληρη η δήλωση του Χρήστου Ταραντίλη:

Οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από μια πρωτοφανή κακοκαιρία κι όχι κομματικούς καυγάδες. Γι΄αυτό ακριβώς επί 3 ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στις διαρκείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών.

Επειδή όμως τον ακούσαμε στη Βουλή να διαμαρτύρεται για το κλείσιμο της εθνικής οδού, του επισυνάπτουμε φωτογραφία και βίντεο από πολύ μικρότερη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, επί διακυβέρνησής του, όταν χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών- Λαμίας. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας.


Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης την 22α Δεκεμβρίου 2017:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo