Όλος ο καλοταϊσμένος μηχανισμός τα βάζει με την Πολιτική Προστασία

Χρήστος Μυτιλινιός 17-02-2021 10:42 Τελευταία ενημέρωση: 20-02-2021 20:09
Όλος ο καλοταϊσμένος μηχανισμός τα βάζει με την Πολιτική Προστασία
Μοσχοαναθρεμμένοι συνδικαλιστές δείχνουν τον Χαρδαλιά

Όλη αυτή η σαπίλα που τρώει τις επιχορηγήσεις μέχρι το μεδούλι είναι αυτή που σήμερα τα βάζει με τον Νίκο Χαρδαλιά, την Πολιτική Προστασία και το επιτελικό κράτος. 

Πού ήταν όλοι τους τα χρόνια εκείνα που αποκλείοντας τα πάντα στη χώρα; 

Που κατέρρεαν τα πάντα με λίγες ψιχάλες;

Που τίποτα δεν λειτουργούσε ούτε προληπτικά, ούτε κατά τη διάρκεια των καταστροφών;

Με βουλωμένα φρεάτια; Με μετασχηματιστές ηλεκτρισμού από το 1970; 

Πού ήταν οι συνδικαλιστές, υπεύθυνοι για τις λειτουργίες όλες;

Θέλετε να πούμε πού ήταν και να μιλήσουμε ανοιχτά; 

Έκαναν απεργίες και ζητούσαν διορισμούς. Αυτό ήταν το μόνο τους μέλημα. 

Τόσα χρόνια άφησαν τα πάντα να ρημάζουν και όταν ερχόταν η ώρα της κρίσης, η ώρα δηλαδή της καταστροφής, τα ρίχνανε όλα στις κυβερνήσεις. 

Ενδεικτικώς αναφέρω ότι ο μετασχηματιστής που κάηκε στον Ασπρόπυργο, ήταν εκεί από το 1970! Μήπως έπρεπε να πάει ο Χαρδαλιάς να τσεκάρει και τον μετασχηματιστή; Και οι αρμόδιοι τι ρόλο παίζουν τότε; Γιατί πληρώνονται; Δεν πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους; Πληρώνονται για να συνδικαλίζονται μόνο;

Και βεβαίως όπως τόσα χρόνια έτσι και σήμερα, απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας, αγάπη και φροντίδας από τα αριστερά Μέσα. Ξαφνικά για όλα σε αυτή τη χώρα, για μηχανισμούς δεκαετιών, για χρονίως λιμνάζοντα προβλήματα στη χώρα, φταίει ο Χαρδαλιάς.

Η Πολιτική Προστασία κλήθηκε να συμβάλει στο έργο της ΔΕΔΔΗΕ και της ΕΥΔΑΠ. Απο χθες στις 6 το απογευμα αποκατέστησε πλήρως την υδροδότηση στις 3.30 το πρωί και στο μέτωπο της ηλεκτροδότησης από 42 βλάβες μέσης τάσης έχουν μείνει ήδη 28 και συνεχίζει κανονικά.

Κάπου ένα φρένο παιδιά. Το παραξεφτιλίσαμε. 

Μια επεξήγηση εδώ. Δεν είναι ίδια η κατάσταση με τις καταστροφές σε Μάνδρα και Μάτι. Το λέω για να μην ψάξουν για «άλλοθι» οι πραγματικοί υπεύθυνοι που έκαναν επιχειρησιακά σόου την ώρα που είχαμε νεκρούς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo