• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ράπερ Lamanif: Βγαίνει αύριο από την ψυχιατρική κλινική

lawandorder.gr 15-02-2021 15:32
Ράπερ Lamanif: Βγαίνει αύριο από την ψυχιατρική κλινική
Θα επιστρέψει στο σπίτι του στην Περαία - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο μουσικος έπεσε θύμα εκβιασμού απο περίεργα κυκλώματα

Αύριο αναμένεται να βγει απο την Ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος ράπερ Λάμπρος Μανιφάβας. Μετά απο 62 και πλέον ώρες νησηλείας ο νεαρός μουσικός απο τη Θεσσαλονίκη που εξαφανίστηκε μετα την κυκλοφορία ενος ροζ βίντεο αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του στην περιοχή της Περαίας.

Την ίδια ώρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις έτσι ώστε σε πρώτη φάση να διαπιστώσουν τι κρύβεται πίσω απο την απόφαση του ράπερ Lamanif να εξαφανιστεί αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει τέλος στη ζωή του κάτι το οποίο ευτυχώς απεφεύχθη και παράλληλα σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εντοπίσουν τους σκηνοθέτες του βίντεο διάρκειας 24 δευτερολέπτων για να διαπιστωθει αν ο μουσικος έπεσε θύμα εκβιασμού από περίεργα κυκλώματα.

«Μετά την αποκατάσταση της υγείας του Λάμπρου, αυτό που προέχει είναι να εντοπιστούν τα άτομα που συμμετείχαν στην παραγωγή και να εξακριβωθεί η διαδρομή του βιντεο. Πόσα χέρια άλλαξε και τι ακριβώς κρύβεται απο πίσω» αναφέρει στο protothema.gr η δικηγόρος του 24χρονου κυρία Κυριακή Πακιρτζίδου.

pakirtzidou34

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo