Πορεία στο λιμάνι του Πειραιά από υποστηρικτές του Κουφοντίνα (βίντεο)

lawandorder.gr 14-02-2021 10:06
Πορεία στο λιμάνι του Πειραιά από υποστηρικτές του Κουφοντίνα (βίντεο)
Στο σημείο που είχε τραυματιστεί ο Σάββας Ξηρός το 2002

Πορεία διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποίησαν στο λιμάνι του Πειραιά υποστηρικτές του τρομοκράτη, σε ένδειξη «αλληλεγγύης στον απεργό πείνας».

Δείτε την ανακοίνωσή τους όπως αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

Παρέμβαση αλληλεγγύης στον, από 8/1, απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα στο λιμάνι του Πειραιά, κοντά στο σημείο όπου τραυματίστηκε ο αγωνιστής Σάββας Ξηρός το Σάββατο 29 Ιουνίου 2002.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Από τον περασμένο Δεκέμβρη ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται για πολλοστή φορά αντιμέτωπος με έναν ειδικό φωτογραφικό νόμο που ορίζει τη μεταφορά του από τις αγροτικές φυλακές στον Κορυδαλλό. Όμως το υπουργείο, παραβιάζοντας τον ίδιο του τον νόμο, τον μετέφερε εκδικητικά στις φυλακές Δομοκού. Ο αγωνιστής δεν αποδέχτηκε αυτό το κουρέλιασμα κάθε έννοιας δικαίου και ξεκίνησε απεργία πείνας στις 8/1 με μόνο αίτημα την εφαρμογή αυτής έστω της αρχικής νομικής διάταξης και τη μεταφορά του στο υπόγειο κελί του Κορυδαλλού.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ.

Οι εγκληματίες που κυβερνάνε καταστρέφοντας τα πάντα εδώ και δεκαετίες θέλουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα νεκρό ή με μόνιμες βλάβες. Η γενική γραμματεία αντεγκληματικής πολιτικής ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με ψέματα, πλαστογραφημένα έγγραφα και ιδεολογικά τσιτάτα έχει αναλάβει τον βρώμικο πόλεμο ενάντια στον αγωνιστή. Θέλουν στο πρόσωπό του να τσακίσουν τον ίδιο τον αγώνα και να εκδικηθούν για κάθε στιγμή κοινωνικής ανυπακοής στην εγκληματική τους πολιτική. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας στα 18,5 χρόνια που βρίσκεται στις φυλακές μετά την παράδοσή του και την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δράση της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν, δε σταμάτησε να αγωνίζεται με σθένος και αξιοπρέπεια ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης και τα καψόνια που μεταχειρίζεται το «δημοκρατικό» καθεστώς ενάντια στους πολιτικούς του αντιπάλους. Όλοι δίπλα στον αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα. Άμεση μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού. Ούτε σκέψη για το βασανιστήριο της αναγκαστικής σίτισης. κανένα ειδικό καθεστώς εξαίρεσης για τους πολιτικούς κρατούμενους.

Πρωτοβουλία συντρόφων/-ισσών από τις περιοχές του Πειραιά

 

Δείτε βίντεο:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo