Ποιους «έδωσε» ο Μητσοτάκης στον Παπαχελά: Οι τέσσερις υπουργοί

Law and Order 13-02-2021 10:45 Τελευταία ενημέρωση: 13-02-2021 10:46
Ποιους «έδωσε» ο Μητσοτάκης στον Παπαχελά: Οι τέσσερις υπουργοί
«Έβγαλα τα συμπεράσματά μου στον ανασχηματισμό» είπε ο πρωθυπουργός

Έντονα συζητείται η αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και τον Αλέξη Παπαχελά περί υπουργών που «έχουν υποχρέωση να υπηρετούν την κεντρική γραμμή».

Ο νους όλων πήγε σε έναν συγκεκριμένο που γίνεται «ο εύκολος στόχος», ενίοτε άδικα. Αλλά δεν είναι ο μόνος στον οποίο αναφερόταν ο πρωθυπουργός. Τρεις υπουργοί και ένας υφυπουργός το κάνουν διαρκώς, είτε δημόσια είτε μουλωχτά, αναφέρει το "Θεωρείο" της "Καθημερινής".

«Έβγαλα τα συμπεράσματά μου στον ανασχηματισμό» είπε ο πρωθυπουργός, ερωτηθείς από τον Παπαχελά για τους υπουργούς που προέβαιναν σε δηλώσεις, οι οποίες είτε διαψεύδονταν από την πραγματικότητα, είτε ήταν αντικρουόμενες με αντίστοιχες των συναδέλφων τους, είτε προλάβαιναν τις βουλές του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τα "Παραπολιτικά" σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Τάκης Θεοδωρικάκος που βρέθηκε εκτός κυβέρνησης και στις αρμοδιότητές του είχε σοβαρά μέτωπα σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και βεβαίως ο Στέλιος Πέτσας που ναι μεν ανέλαβε πόστο αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, αλλά παύθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κατά καιρούς, πέραν του Άδωνι Γεωργιάδη για τον οποίο ακούστηκαν τα περισσότερα σχόλια αυτές τις μέρες, στην ίδια λίστα είχαν βρεθεί οι Βασίλης Κικίλιας και Χρήστος Σταϊκούρας, αλλά η σημασία των χαρτοφυλακίων τους, αλλά και η φαεινή ιδέα του Τσίπρα να καταθέσει πρόταση μομφής για τον υπουργό Οικονομικών βάρυναν περισσότερο στη συνείδηση του πρωθυπουργού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo