• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιου είδους συνδικαλισμό

Πέτρος Τρουπιώτης 13-02-2021 08:27 Τελευταία ενημέρωση: 13-02-2021 08:27
Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιου είδους συνδικαλισμό
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ πρώτα κατήγγειλε ότι συνάδελφος του έπαθε παράλυση από το εμβόλιο, μετά την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησε …να εμβολιαστούν όλοι και παράλληλα δήλωσε πως η συνάδελφος του «θα πρέπει να διεκδικήσει αποζημιώσεις»!!!

Είναι η αλήθεια πως όσα και αν έχουν δει τα ματιά μας, φαίνεται ότι «δεν τα έχουμε δει όλα», που λέγαμε μικροί.

Κάθε μέρα , υπάρχει κάτι, μια πράξη, μια δήλωση , ένα γεγονός , που σε ξαφνιάζει.

Θέλω να μείνω σήμερα σε μια δήλωση συνδικαλιστή, που πραγματικά αξίζει να σημειώσουμε.

Ο πρόεδρος , λοιπόν, των εργαζομένων στα Δημοσιά Νοσοκομεία, αφού αναστάτωσε την κοινωνία, δηλώνοντας πως γυναικά νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα, έπαθε παράλυση από το εμβόλιο για την πανδημία, ένα εικοσιτετράωρο μετρά «τα γύρισε» - κατά το κοινώς λεγόμενο- και πολύ απλά δήλωσε ότι ««Είναι πολύ σημαντικό γιατί η γυναίκα αυτή έχει οικογένεια πίσω και θα πρέπει να διεκδικήσει αποζημιώσεις».

Δηλαδή ο συνδικαλιστής στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, σε μια μάλιστα κρίσιμη στιγμή για την δημόσια υγεία, ξεκινά και κάνει μια καταγγελία, που δημιουργεί φόβο για το εμβόλιο, γιατί όπως και ο ίδιος λέει σε άλλη αποστροφή συνέντευξης του «…αυτό που προσπαθούμε είναι να προστατεύσουμε τους συναδέλφους μας όπως έχουμε χρέος από το καταστατικό μας…»

Αν καθίσει κάποιος και βάλει τα γεγονότα και τις δηλώσεις αυτές του συνδικαλιστή σε μια σειρά , πραγματικά ανατριχιάζει από την κυνικότητα τους.

Δηλώνει αρχικά πως η συνάδελφος του έπαθε παράλυση μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου, φωτογραφίζοντας το εμβόλιο ως υπεύθυνο για αυτό.. Και όπως είναι φυσικό μια τέτοια δήλωση από πρόεδρο εργαζομένων στα νοσοκομεία, αποκτά ιδιαίτερο βάρος στα αυτιά αρκετών συμπολιτών μας.

Εξάλλου , δεν ξέρουν όλοι ότι ο κ συνδικαλιστής ΔΕΝ είναι γιατρός…..

Αφού λοιπόν φουσκώσει το πράγμα , με την βοήθεια βέβαια και δημοσιογράφων που αρέσκονται στην «τρομολαγνια» και την «κιτρινίλα» (έτσι για να λεμέ τα πράγματα με το όνομα τους), και μόλις ο εισαγγελέας τον καλεί να δώσει εξηγήσεις, «αλλάζει το τροπάριο».

Τι έχω κάνει και τις δυο δόσεις λέει, τι προτρέπει τους συνάδελφους του να κάνουν εμβόλιο, τι δεν έχει καμμιά σχέση η ασφάλεια του εμβολίου με την εξέλιξη αυτή, δηλώνει.

Όταν είδε μπροστά του , λοιπόν, την μορφή του εισαγγελέα και τις πιθανές κατηγορίες, άλλαξε πλευρά. Έγινε «προπαγανδιστής του εμβολίου», ξεχνώντας τις προηγούμενες δηλώσεις του. Δηλώσεις βέβαια που είχαν ήδη προκαλέσει το αρνητικό κλίμα…

Βέβαια, μέσα στην προσπάθεια του να «ελαφρύνει» την θέση του και να πείσει τον εισαγγελέα ότι δεν έκανε διασπορά ψευδών ειδήσεων, ήταν αποκαλυπτικός λέγοντας περίπου ότι οι δηλώσεις έγιναν για να διεκδικήσει αποζημίωση η συνάδελφος του…

Δηλαδή, σχεδόν κυνικά, ομολόγησε πως δημιούργησε σύγχυση στον ευαίσθητο χώρο της υγείας , προκαλώντας αμφιβολίες στους πολίτες για τον εμβολιασμό , μόνον και μόνον για εντυπώσεις και για να κάνει το – όπως το αντιλαμβάνεται- συνδικαλιστικό του καθήκον.

Λυπάμαι, αλλά η χώρα , έχει κουραστεί από τέτοιου είδους συνδικαλισμούς και τους έχει πληρώσει ακριβά.

Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιου είδους συνδικαλισμό και συνδικαλιστές. Φτάνει πια.

ΥΓ. Ο κ Γιαννάκος, είναι πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Ομοσπονδία δεν περιλαμβάνει γιατρούς στους κόλπους της , που –όσο νάναι- κάτι περισσότερο ξέρουν για τις ασθένειες και τα εμβόλια από τον ίδιο.

Και κάτι ακόμα, μελη της ΠΟΕΔΗΝ ( με επικεφαλής τον πρόεδρο τους), αν θυμάμαι καλά για λόγους συνδικαλιστικής προβολής «είχε χτίσει την είσοδο» στο Δρομοκαΐτειο, απαγορεύοντας την είσοδο σε γιατρούς και ασθενείς….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo