Χρυσοχοΐδης: Δίνουμε τη μάχη για να κάνουμε το Πάσχα Ανάσταση (βίντεο)

lawandorder.gr 10-02-2021 18:50 Τελευταία ενημέρωση: 10-02-2021 18:51
Χρυσοχοΐδης: Δίνουμε τη μάχη για να κάνουμε το Πάσχα Ανάσταση (βίντεο)
«Είμαστε τέταρτοι στην Ευρώπη! Μην ακούτε τι λένε. Όταν είναι η σειρά σας, εμβολιασθείτε»

Σε μια δήλωση-έκκληση προς τους πολίτες προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα νέα περιοριστικά μέτρα.

«Από αύριο η Αττική δίνει μάχη μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. Δίνετε μάχη τηρώντας τα μέτρα. Δίνουμε μάχη, εποπτεύοντας την τήρησή τους», είπε με νόημα και υπογράμμισε ότι «ξέρουμε πια πολύ καλά, πως όλα αυτά είναι για να κάνουμε Ανάσταση».

Ολόκληρη η δήλωση Χρυσοχοΐδη έχει ως εξής:

«Κερδίζουμε τον πόλεμο. Το Πάσχα θα κάνουμε Ανάσταση. Ο εμβολιασμός πάει πολύ καλά. Είμαστε τέταρτοι στην Ευρώπη! Μην ακούτε τι λένε. Όταν είναι η σειρά σας, εμβολιασθείτε!

Για να κάνετε καλό στον εαυτό σας και να σώσετε συνανθρώπους. Έχουμε ακόμη μάχες να δώσουμε. Στερνές, αλλά μάχες. Κάθε νέος περιορισμός είναι μια τελευταία μάχη. Για να μην χαθεί κανείς. Για να μην επηρεασθεί ο ρυθμός του εμβολιασμού.

Είναι αλήθεια πως δεν αντέχεται να κλείνουμε κάθε τόσο. Σχολεία, δουλειές, ζωές. Είναι πιο αλήθεια, όμως, πως πρέπει να κλείνουμε όταν ο ιός επελαύνει.

Γνωρίζουμε ότι αυτή η άμυνα μας φέρνει πιο κοντά στη ζωή. Το γνωρίζουμε γιατί με την πειθαρχία και τα μέτρα έχουμε καταφέρει να έχουμε από τους λιγότερους θανάτους στις στατιστικές της Ευρώπης.

Από αύριο η Αττική δίνει μάχη μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. Δίνετε μάχη τηρώντας τα μέτρα. Δίνουμε μάχη, εποπτεύοντας την τήρησή τους.

Όλοι μαζί με υπομονή, επιμονή κι ευθύνη. Γιατί ξέρουμε πια πολύ καλά, πως όλα αυτά είναι για να κάνουμε Ανάσταση.

Για να ‘μαστε όλοι εκεί!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo