Σταμπουλίδης: Άθληση και βόλτα με κατοικίδια μόνο στον δήμο της κατοικίας μας

lawandorder.gr 10-02-2021 10:09 Τελευταία ενημέρωση: 10-02-2021 10:10
Σταμπουλίδης: Άθληση και βόλτα με κατοικίδια μόνο στον δήμο της κατοικίας μας
Πώς θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία για τον Άγιο Βαλεντίνο

Να δείξουμε όλοι ορθολογικότητα και να τηρήσουμε ευλαβικά τα μέτρα που θα εφαρμοστούν από αύριο στην Αττική, η οποία μπαίνει σε σκληρό lockdown μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

«Η μετακίνηση, με SMS στο 13033, ειδικά για τον κωδικό 6 που αφορά στην άθληση και στη βόλτα κατοικιδίων, από αύριο Πέμπτη, στην Αττική, θα επιτρέπεται μόνο στον δήμο κατοικίας μας», διευκρίνισε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου.

Εξήγησε δε, ότι δεν είναι λογικό εν μέσω lockdown να παίρνει κανείς το αυτοκίνητο για να μεταβαίνει σε χώρους άθλησης μακριά από την οικία του και ότι πλέον η μετακίνηση με τον κωδικό 6, πρέπει να χρησιμοποιείται είτε για βόλτα πεζή με το κατοικίδιο, είτε για περπάτημα πλησίον της οικίας, είτε για βόλτα με το ποδήλατο.

Ακόμα ο κ. Σταμπουλίδης είπε ότι το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία μόνο με ραντεβού, και στο ωράριο 9:00-17:00, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo