13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Στο αρχείο οι καταγγελίες Μπεκατώρου – Οι άλλες περιπτώσεις για τις οποίες μίλησε στον εισαγγελέα η Ολυμπιονίκης


    Το δρόμο για το αρχείο πήραν οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, σύμφωνα με τις οποίες παράγοντας της Ιστιοπλοΐας την είχε βιάσει πριν από 23 χρόνια. Και αυτό γιατί τα όποια αδικήματα είχε καταγγείλει είχαν παραγραφεί και ως εκ τούτου ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν είχε άλλη επιλογή από το να αρχειοθετήσει την υπόθεση. Ωστόσο, υπάρχουν οι άλλες τρεις συνολικά περιπτώσεις, οι οποίες αφορούν και πάλι σε σεξουαλική κακοποίηση αθλητριών.
    Η μια από αυτές αφορά στην κακοποίηση της 11χρονης αθλήτριας από τον 38χρονο προπονητή της. Υπενθυμίζεται ότι ο άντρας αυτός συνελήφθη, απολογήθηκε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
    Για την υπόθεση αυτή μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας της αθλήτριας στην κατάθεση του στον εισαγγελέα αναφέρθηκε στην ύπαρξη μεγάλου αριθμού όπλων, μεταξύ αυτών και ενός καλάσνικοφ, σε εξοχική κατοικία της οικογένειας του προπονητή σε κωμόπολη της Βοιωτίας.
    Για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας διαβίβασε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αντίγραφο της δικογραφίας στον εισαγγελέα της Θήβας προκειμένου να διερευνηθεί και αυτό το σκέλος της υπόθεσης.
    Τέλος οι άλλες δυο αθλήτριες στις οποίες αναφέρθηκε η κυρία Μπεκατώρου αυτές δεν εμφανίστηκαν προς το παρόν στον εισαγγελέα.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ