24 C
Athens
21.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Οργανωμένο «μπαράζ» επιθέσεων τη νύχτα στην Αθήνα με «άρωμα» Κουφοντίνα


    Οργανωμένο μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων πραγματοποίησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας σε έξι διαφορετικά σημεία της Αθήνας. Στο «στόχαστρο» μπήκαν ΑΤΜ τραπεζών, υποκατάστημα ΕΛΤΑ και σούπερ μάρκετ.
    Στις 03:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστα άτομα κατέστρεψαν ΑΤΜ και τζαμαρία της Eurobank στην οδό Αγίων Αναργύρων 62 στους Αγίους Αναργύρους.
    Στις 22:05 το βράδυ στην οδό Καρπενησίου 25, στο Περιστέρι, άγνωστοι έσπασαν ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, και προκάλεσαν φθορές στην τζαμαρία της επιχείρησης.
    Στις 21:30 το βράδυ, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε υποκατάστημα της Eurobank στην οδό Ευελπίδων 61 – 63, στην Κυψέλη, προκαλώντας ζημιές στην πρόσοψη.
    Με τον ίδιο τρόπο ακριβώς τρόπο ενήργησαν άγνωστοι και στις 21:05 το βράδυ της Πέμπτης, όταν έσπασαν τζαμαρίες στο δημαρχείο Καισαριανής, ενώ στη συνέχεια έριξαν μπογιές στην πρόσοψη, πριν απομακρυνθούν από το σημείο.
    Στις 20:40 στην συμβολή των οδών Βάλτου και Θουκιδίδου στον Άγιο Δημήτριο, άγνωστοι έσπασαν τζαμαρία του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και προκάλεσαν φθορές σε βαν της εταιρίας, ενώ η αρχή των επιθέσεων είχε γίνει στις 20:40 το βράδυ της Πέμπτης με τους δράστες να καταστρέφουν ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα.
    Οι επιθέσεις, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, έγιναν ως «ένδειξη αλληλεγγύης» στον Δημήτρη Κουφοντίνα και είναι πιθανό να υπάρξει και ανάληψη ευθύνης. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως παρότι στους δρόμους βρίσκονται εκατοντάδες αστυνομικοί, δεν έγινε ούτε και προσαγωγή από τα σημεία των επιθέσεων.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ