Μύκονος: Μετέφεραν κοκαΐνη μέσα σε αρκουδάκι - Δύο συλλήψεις (βίντεο)

Newsroom L&O 30-01-2021 20:15
Μύκονος: Μετέφεραν κοκαΐνη μέσα σε αρκουδάκι - Δύο συλλήψεις (βίντεο)
Νέα επιτυχία για τη δίωξη ναρκωτικών

Στη σύλληψη δυο αλλοδαπών ηλικίας 43 και 32 ετών, προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου και σε συνεργασία με το τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, ο 43χρονος προμηθευόταν ναρκωτικές ουσίες από άλλα άτομα στην Αθήνα τις οποίες και μετέφερε για την περαιτέρω διακίνησή τους στη Μύκονο.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκαν να εξέρχονται την 29-01-2021 από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα της Μυκόνου, ο 43χρονος με Ι.Χ.Ε όχημα ενώ η 32χρονη ως πεζή. Στη συνέχεια αμφότεροι τέθηκαν υπό διακριτική επιτήρηση.

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή συνοδού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Λιμενικής Αρχής Μυκόνου, ακινητοποίησαν αμφότερους τους αλλοδαπούς οι οποίοι κινούνταν με Ι.Χ.Ε. όχημα κατευθυνόμενοι προς το λιμένα Μυκόνου.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο διαπιστώθηκε η μεν 32χρονη να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένα εντός λούτρινου παιχνιδιού, τρεις νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, σε μορφή βράχου, 317,35 γραμμαρίων, ο δε 43χρονος να μεταφέρει και αυτοβούλως να παραδίδει τέσσερις αυτοσχέδιες ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες λευκή σκόνη κοκαΐνης συνολικού βάρους 3,18 γρ.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά, ένα  Ι.Χ.Ε. όχημα, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo