19.4 C
Athens
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Στο Ανθρωποκτονιών οι τρεις της Λαμίας – Βαρύ όνομα της νύχτας μεταξύ των προσαχθέντων


    Στη τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μεταφέρθηκαν με διαδικασίες εξπρές οι τρεις προσαχθέντες στη Λαμία, μεταξύ των οποίων ένας καταζητούμενος για ανθρωποκτονία, αλβανικής υπηκοότητας, ο διαβόητος Αλκέτ Ριζάι ο οποίος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού, αλλά και ένα βαρύ όνομα της νύχτας που απασχολεί τις διωκτικές αρχές τα τελευταία 25 χρόνια.
    Πρόκειται για έναν άνδρα που έχει έδρα τα νότια προάστια και κατά καιρούς έχει απασχολήσει τις αρχές για τζόγο, «μπραβιλίκια», συμμετοχή στον «πόλεμο» ανθρώπων της νύχτας, αλλά και για φερόμενη συμμετοχή του στην απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού.
    Τα τρία άτομα αυτή την ώρα εξετάζονται από τους άνδρες της ασφάλειας με ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη στους δύο για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ ο τρίτος να συλληφθεί.
    Έτσι συνελήφθησαν οι τρεις της Λαμίας
    Το μεσημέρι της Παρασκευής, αστυνομικοί σταμάτησαν ένα μαύρο BMW με φιμέ τζάμια για έλεγχο μέσα στην πόλη της Λαμίας, στην οδό Κύπρου και Γ. Πλατή.
    Όταν άνοιξε η πόρτα του συνοδηγού, αστυνομικοί και περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς ο συνοδηγός ήταν ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι.
    Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο, ο Ριζάι είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Δομοκού, ενώ οδηγός στο πολυτελές θωρακισμένο ήταν το γνωστό πρόσωπο της νύχτας της Αθήνας
    Στο όχημα επέβαινε και το τρίτο άτομο, 36χρονος αλβανικής υπηκοότητας. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως ο 36χρονος καταζητούνταν για ανθρωποκτονία και άλλα κακουργήματα.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ